Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/104 A kérdező kommentje:
és a magasságom?
2012. jún. 6. 10:21
12/104 anonim válasza:
#10: akik itt leoltják azok látták az előző 452 kérdését ennek a srácnak, ami mindig ugyanaz: egy kép és hogy bejönne-e. Valami gond van a fejében, úgyhogy bárhogy is néz ki, nekem nem kellene.
13/104 anonim válasza:
Jó nem azt kérdezte hogy összejönnél-e vele hanem hogy arcilag bejön-e
14/104 anonim válasza:
"Akik itt leoltanak azok közül a legtöbb fiú és irigy ;) "
A fiúk lehet, hogy irigyek. A férfiak szerint meg csak simán b.zis stílus.
15/104 anonim válasza:
Szerintem 17-18 éves lehetsz, bár sosem voltam jó a kormeghatározásban:P És nekem tetszel, nem tudom mi bajuk az irigy férfiaknak, mi lenne ebben b.zis? Csak mert szőkésbarna haja van és jár fodrászhoz? Ne röhögtessetek már ki...
16/104 anonim válasza:
Most ez komoly? Nem is látod a ruháját,semmi mást csak az arcát és a haját. Tényleg ennyire felszínes egy-két ember hogy haj alapján bekategorizálják??
17/104 anonim válasza:
ja. amúgy a magasságod az átlagos.Talán egy picit alacsony de nem vészes
18/104 anonim válasza:
"Most ez komoly? Nem is látod a ruháját,semmi mást csak az arcát és a haját"
Nézd meg jobban, szerinted milyen ruha van rajta? Az a részlet nem épp férfias stílusra utal.
19/104 anonim válasza:
Szerintem is partybúza vagy. Nekem egyáltalán nem jön be ez a stílus, nem férfias. Amúgy szerintem 20 évesnek simán kinézel.
20/104 anonim válasza:
Sztem 22 vagy, mert az előbb is volt egy hasonló kérdés, pont félórával ezelőtt.
Amúgy a fejed nem gáz, a hajad annál inkább. De nem jössz be, túl homoszexuális a kisugárzásod, sorry.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!