Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hány évesnek nézek ki? 170cm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesnek nézek ki? 170cm vagyok bejönnék?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jún. 6. 10:08
 61/104 anonim ***** válasza:
57%
Honnan tudod, hogy beképzelt vagyok? Ha az is vagyok, honnan tudod, hogy nincs rá okom? Csak a legó szót ismered? Már herótom van tőle. Nem hinném, hogy egyetemista vagy, oda ilyen lányok és fiú nem járnak. És az megint más tészta, hogy én lányként vagyok 170cm.
2012. jún. 6. 11:44
 62/104 anonim ***** válasza:

Aj Te meg nehogy elhidd már hogy egyetemista.

Már a stílusából és lerí hogy nem múlt még 17

Szánalmas vagy a kis hazugságaiddal és a beképzeltségeddel együtt.

2012. jún. 6. 11:49
 63/104 anonim ***** válasza:
81%
Én se hiszem, hogy te egyetemista vagy, mert kb. 1000 ember ismerek egyetem által és egy sincs olyan korlátolt és buta, mint te vagy. Menjél egy meleg oldalra és ott b.zizzál, itt senkit sem érdekel, h te mekkora egy májer vagy, biztos nagyon szép vagy, okos és miegymás, csak jól tagadod. De örülj magadnak és ne pampogj itt tovább, mert k.rva idegesítő vagy.
2012. jún. 6. 11:50
 64/104 anonim ***** válasza:
57%
Hogy nektek milyen jó az ember ismeretetek. Aztaaaa. Ezért tetszenek nektek az ilyen kis nyalókák. Amúgy meg a ti értelmi szinteteket és korotokat mutatja az, amiket írtok. pl.: "Te vagy a buta, nem, te vagy az. Ronda vagy, nem vagyok, te vagy az." Fogalmad sincs arról mennyi az 1000 ember, a kisgyerekek szoktak ilyen nagyokat mondani. Meg ugye itt mindenki azt mond, amit akar. Valaki kamuzik, valaki nem. :DDDD
2012. jún. 6. 11:54
 65/104 anonim ***** válasza:

Igen drágaság beképzelt vagy.Mert ledegradálod a srácot,közbe hazugságokkal eteted a népet;) Gusztustalan vagy :P

Egyébként ha nem esett volna le Te csicska,nem egyedül oltalak szarrá :D

Attól mert Őt lerondázod attól Te még ugyanolyan szarcsomó beképzelt,hazug netfighter maradsz.

2012. jún. 6. 11:56
 66/104 anonim ***** válasza:
57%
Egyetemisták nem beszélnek ám ilyen alpárian. Szerintem itt nem nekem kell égni az írásaim miatt. Nézd már vissza, hogy én hol szidtalak titeket légyszíves. Vagdalóztok itt ezekkel a trágár szavakkal, mert már nincs több érvetek. Hajjajj, hová fajul a világ.... hmmmm
2012. jún. 6. 11:58
 67/104 anonim ***** válasza:
65%
Már megint te? Nem unod? Legalább 10x tetted már fel ezt a kérdést... bocs nem keresem ki a linkeket, csemegézz azokból...
2012. jún. 6. 11:59
 68/104 anonim ***** válasza:
57%
Mert egy önbizalomhiányos kis farok, azért. Most legalább kettő-három kiscsajnak tetszik.
2012. jún. 6. 12:01
 69/104 anonim ***** válasza:

Én mikor mondtam hogy egyetemista vagyok te nyomorult? :D

Röhögnöm kell Tőled komolyan xp

2012. jún. 6. 12:02
 70/104 anonim ***** válasza:
57%
ne aggódj,a mai ideál pont ez a díszpinty típus és még azért is mázlista vagy mert ez az ideál nem csak a csajoknál ideál,válogathatsz kedvedre:D
2012. jún. 6. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!