Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondhatnám meg a srácnak, hogy találkozzunk a nyáron?
Figyelt kérdés
Osztálytársam, és nem fogm kibírni, hogy a nyáron ne lássam. Hogyan tudnám elérni azt, hogy ő kérdezze eg, hogy van-e kedvem találkozni vele?2012. jún. 5. 17:18
11/14 anonim válasza:
miből gondolod h ő nem találkozna veled? Konkrétan az én esetemben is van egy ilyen lány, akivel szívesen találkoznék nyáron, csak annyira nagyonnagyon nem ismerem meg nem tudom pontosan hogyan reagálna.
12/14 A kérdező kommentje:
"miből gondolod h ő nem találkozna veled?"
mert mindig csak szeptembert emlegeti, hogy majd akkor találkozni fogunk...
és hát ennek értelmében én nem merek rákérdezni.
2012. jún. 5. 19:47
13/14 anonim válasza:
Azért emlegeti a szeptembert, hogy vedd a lapot. Szívesen találkozna veled, csak nem tudja hogy mit szólnál hozzá. Szinte 100% hogy így van. Kérdezd meg, mi vesztenivalód van?
14/14 anonim válasza:
szia!
figyi,arra gondoltam,hogy mivel ilyen jóban vagyunk/szimpatikus vagy nekem és mindjárt itt a szünet,párszor összefuthatnánk a nyáron is...bla-bla,légy kreatív;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!