Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten hol találkozzunk szerintetek? És szerintetek mennyire lehet csalódni camozás és képek után?
úgy értem hogy van egy fiú pár éve chatelgetünk de kapcsolatban voltam így nem lett semmi , most viszont szakítottam és gondoltuk így összefutunk már , ezer képen látott már , meg camoztunk is és ott mondta hogy nagyon bejövök neki , de igazából ezek a képek meg a camera beállításom tökre úgy van h csak előnyös oldalam mutatja
szerintetek aggódhatok ez miatt hogy mégsem jövök be neki?
Én eddig mindig csalódtam (nem pozitív irányba). Nem véletlen, hiszen te is az előnyös oldaladat mutatod neki, nyilván ő is azt fogja. Velem esett már meg olyan, hogy amikor találkoztunk, annyira máshogy nézett ki, hogy legszívesebben elrohantam volna. Az első öt perc után haza akartam menni és nyűg volt az egész. Csak azért nem küldtem haza, mert másfél órát utazott miattam vidékről.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!