Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ha egy srác, akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha egy srác, akit csak most ismertetek meg, elhív titeket valahova kettesben, akkor ti is úgy veszitek, hogy randiról van szó, vagy ezt konkrétan ki kell mondani?

Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 12:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
56%

Én 23 éves nő vagyok. Ha egy férfi megkérdezi, hogy lenne-e kedvem vele x, y helyre elmenni mondjuk holnap este? Egyértelmű, hogy randinak veszem, mi más céllal közeledne?

Akkor van gáz, ha a srác egy jó barát, de ő esetleg már túllépet ezen a fogalmon és randinak hiszi, amiről én lehet csak barátságunk keretein belül szervezett programot hiszek.

23/N

2012. jún. 5. 12:30
 12/17 DiMalto ***** válasza:
61%

Nem kell tanú.....(de viszont illeték bélyeg kelleni fog,és mivel első randi ezért sajna a drágábbikat kell venni,asszem 5600ft..

Kötelezettségekkel nem jár,és ha esetleg nem jön össze a randi,a nyomtatvány még 90 napig felhasználható másik lánynál is.

2012. jún. 5. 12:30
 13/17 anonim ***** válasza:
:D:D:D:D
2012. jún. 5. 12:39
 14/17 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg! Hátha elijeszted vele!
2012. jún. 5. 13:36
 15/17 anonim ***** válasza:
buszon odajönne egy srác, és elkérné a tel.számomat, az első gondolatom az lenne, h ekkora bal..szt, nincs szerencsétlennek saját társasága, ahol és akikkel lányokat ismerhetne meg... DiMalto, hidd el, tanú, legalább 2 feltétlen szükséges, csak a hitelesítés kedvéért! :)
2012. jún. 5. 15:01
 16/17 A kérdező kommentje:
Ha valaki leül melléd a buszon beszélgetni, szimpatikusnak talál, és elkéri a számod, az már balf*szság? Az igen.
2012. jún. 5. 15:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Én egy kicsit paranoiás vagyok, mert annyian próbálkoznak még akkor is, amikor foglalt vagyok, szóval én biztos lennék benne, hogy randiról van szó.
2012. jún. 5. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!