Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyönyörű lányoknak miért van barátjuk?
az ilyen elképzelések miatt nincs pasija azoknak a gyönyörű lányoknak akik normálisat keresnek mert mind csak a nagypofájú b.unkók jönnek oda.
köszönjük szépen hogy ilyen betojik vagytok :/
Meglátnád, ha eleget megszólítanál, hogy az igazán gyönyörű lányok TÖBBSÉGÉNEK nincs barátja.
Nálam a probléma már egy lépcsőfokkal feljebb van, én sokszor ismerkedem meg nagyon szép csajokkal, könnyen össze is barátkozom velük, de egyszerűen nem merek komolyan próbálkozni náluk, képtelen vagyok elhinni, hogy lenne esélyem ilyen szépségnél. Ezt meg ők is látják rajtam nyilván.
Én nem tartom magam húúdeszépnek, de velem is többször előfordult már, hogy nekem kellett kezdeményeznem, mert a srác nem mert, azért mert azt hitte, van barátom. Ne legyél "töketlen", mi vesztenivalód van? Csak egy ismeretlen, max. visszautasít, aztán csá..
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!