Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A gyönyörű lányoknak miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyönyörű lányoknak miért van barátjuk?

Figyelt kérdés
Az utcán meglátok egy szép lányt, vagy a buszmegállóban már nem is merek oda menni hozzá mert egyből az ugrik be hogy biztos van barátja..
2012. jún. 5. 10:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
62%
Én nagyon szép vagyok és ez tényleg probléma, a fiúk pont így gondolkoznak mint te és a szépségem miatt nem mernek megközelíteni... 22-es csapdája.
2012. jún. 5. 10:53
 12/18 anonim ***** válasza:
Ja, 10.-nél a pont. Nyomorék vagy!
2012. jún. 5. 11:41
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

az ilyen elképzelések miatt nincs pasija azoknak a gyönyörű lányoknak akik normálisat keresnek mert mind csak a nagypofájú b.unkók jönnek oda.

köszönjük szépen hogy ilyen betojik vagytok :/

2012. jún. 5. 11:43
 14/18 anonim ***** válasza:

Meglátnád, ha eleget megszólítanál, hogy az igazán gyönyörű lányok TÖBBSÉGÉNEK nincs barátja.

Nálam a probléma már egy lépcsőfokkal feljebb van, én sokszor ismerkedem meg nagyon szép csajokkal, könnyen össze is barátkozom velük, de egyszerűen nem merek komolyan próbálkozni náluk, képtelen vagyok elhinni, hogy lenne esélyem ilyen szépségnél. Ezt meg ők is látják rajtam nyilván.

2012. jún. 5. 12:10
 15/18 anonim ***** válasza:
Azért mert a szép lányokhoz odamennek a fiúk. A szép lányoknak igazából csak válogatni kell. Szerintem sem sok van köztük, aki hosszú ideig egyedül van egy kapcsolat után.
2012. jún. 5. 12:17
 16/18 anonim ***** válasza:

Én nem tartom magam húúdeszépnek, de velem is többször előfordult már, hogy nekem kellett kezdeményeznem, mert a srác nem mert, azért mert azt hitte, van barátom. Ne legyél "töketlen", mi vesztenivalód van? Csak egy ismeretlen, max. visszautasít, aztán csá..

23L

2012. jún. 5. 12:30
 17/18 anonim ***** válasza:
69%
Mert van pár hozzám hasonló férfi, aki meg meri szólítani őket.
2012. jún. 5. 13:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Kb. az emberek 90% ának van párkapcsolata. Ez NEM JELENT SEMMIT! akkor felmerül a kérdés, hogy mi jelent valamit? Ha ottvan az ujján a karikagyűrű, illetve már van gyereke! Az az eset, amikor inkább ne akarj már tőle semmit. De amíg ilyen nincs, addig semmi gond, bárki elcsábítható, egyáltalán nem biztos, hogy boldog , elégedett az aktuális párjával, csak ugye az emberek zöme úgy van vele, hogy inkább legyen valakije, mint ne legyen senkije, szeretik a szexet is, elvannak a nők a párjaikkal, de látom a környezetemben is, hogy egyszer ezt szeretik, másszor meg már mással járnak. Jön egy jobb, akivel boldogabbak, akkor azt választják. Amikor meg a párok közül megtalálják az IGAZIT, akkor jön az életreszóló kötelék, azután már nem érdemes próbálkozni. De mondom, egy sima párkapcsolat még semmit nem jelent. Próbálkozz, flőrtölj, ha jobban tetszel neki, mint az aktuális, esetleg már unalmas párja, akkor váltani fog, és lehet ,hogy te benned találja meg az igazit!
2012. aug. 8. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!