Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai csajoknál is bejön még a "Szia gyönyörű vagy, megiszunk valamit? Mondat?
Vagy a hasonló régimodi leszólítások?
mert fura világ van...hisz minden csaj azután a férfi után fut, aki pont lesz*rja.
Csak spontán leszólításra gondolok, pl szórakozohelyen, discoba, vagy akár buszmegálóba is.
Amikor csajozni kellene, mindig valamiért a bunko, érdektelen, visszhauzodo énem jön elő autómatikusan...nemtudom miért...
bezzeg mikor csak buli van, meg tényleg egykét olyan csajszi, akit már ismerek, szinte mindig én vagyok a középpontban, a marhaságaimmal..XD
idegen csajokkal, viszont pont ellentétje van...:/
Én mint nő úgy vagyok vele, hogy nem az érdekel, hogy pontosan mit mondd a férfi egy ilyen szituban, hanem az, hogy ki az a pasi és milyen és hogyan mondja. Némelyek előállhatnának a legtutibb szöveggel is és elhajtanám őket. De vannak olyanok is, akiknek meg sem kell szólalniuk, mert olyan a kisugárzások. Itt nem az a lényeg, hogy egy elsőosztályú hím legyen, hanem az, hogy azzal a lánnyal, aki ott van kompatibilis legyen.
Az is lényeges itt, hogy a lányok sem egyformák. Kinek milyenek az igényei - változó. Én csak a saját nevemben beszélek, hogy láss egy női véleményt.
Általánosságban annyit mondhatok, hogy ne a mondatokon gondolkodj, hanem a személyiségeden, az a lényeg. Sok sikert.
Nem érdemes meghívni italra, mert sok csaj automatikusan ki akarja ezt használni. És a végén a fél fizetésedet italokra költheted. A "gyönyörűre" se reagálnak olyan jól. Túl sok nekik.
A "Szia! Jól nézel ki! Hogy hívnak?" Szöveg viszont működik. Persze megfelelő fellépéssel meg határozottsággal kell előadni.
"Szia! Jól nézel ki! Hogy hívnak?" Szöveg viszont működik.
Egy nagyon lehatárolt csoportnál.
Szerintem ez soha,senkinek nem jött be.
Például igy(ha tudsz angolul meg is érted):
http://www.youtube.com/watch?v=a6r2CBhIoTg&feature=related
Ha viszont túl bátor vagy túl félénken közelided meg akkor igy is járhatsz:
Igy is lehet, közvetlenül:
http://www.youtube.com/watch?v=ddjZf7Nqbo0&feature=g-vrec
Én igy utcán tuti nem ismerkednék, de te megpróbálhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!