Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, nektek bejön ez? Ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek bejön ez? Ha egy lánynak.

Figyelt kérdés

Valami baromi szép,helyes,édes arca van,mint egy kirakatbaba,gyönyörű,természetes szépséggel,de nem csontsovány. Abszolút nem kövér,inkább normál testalkatú,magas.

Ma láttam egy ilyen lányt,egyébként én is lány vagyok. Azon gondolkodtam,hogy vajon ez a típus bejön-e a pasiknak.Aki kicsit sem cicababa,természetes,de baromi szép.

Én inkább sminkeléses,cicababásabb fajta vagyok.

2012. máj. 29. 18:28
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
jól nézzen, jó alakja legyen, jó melle, jó segge és legyen normális, más nem kell egy férfinak.
2012. máj. 29. 18:29
 2/8 anonim válasza:
100%
inkább természetes szépség, de valljuk be, azért ez ritkább.. :) egy lány meg akkor jó, ha van rajta mit fogni. a mit fogni alatt nem egy 40 kilós sonkára gondoltam, de legyen pici pocakja, szóval érted. +1 a természetesen szépeknek
2012. máj. 29. 18:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem bejön barátnőm is ilyen, azzal, hogy szeret sminlelni nem kicsit :)
2012. máj. 29. 18:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Képet!
2012. máj. 29. 18:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem,mondom,nem én vok a csaj,hanem láttam egy ilyet,és én nem igazán pártolom a nagyon nagy természetességet,ezért kérdem,skacok.
2012. máj. 29. 18:33
 6/8 anonim ***** válasza:
természetes szépség egyértelműen
2012. máj. 29. 18:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon bejön. Pont egy ilyen természetes szépségbe vagyok belezúgva,mint vak ló a szakadékba. És neki is baromi szép arca van.
2012. máj. 29. 18:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ha valaki mértékletesen odafigyel a külsejére nem áll szanaszét a haja van rajta egy szolid smink, csak azt tükrözi hogy igényes és foglalkozik magával. Ez általában bejön a fiúknak. De van az a kategória mikor az emberen már maszkszerű smink van, na az nem nyerő.

A természetes szépségek meg szerencsések. De ők is szebbek lehetnének sminkkel így nem értem... Én is elvileg "természetes szépség" vagyok de jobb szeretem ha van rajtam egy szolid smink :)

2012. máj. 29. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!