Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen lányoknak jönnek be a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lányoknak jönnek be a csajozós szövegek?

Figyelt kérdés

Fuh, bocs a késő esti kérdésért, de a nagy tanulás közepette kell egy kis kikapcsolódás.. :) Én hülye, már megint a világot próbálom megérteni...

A normális lányoknak ugye nem jönnek be a "csajozós szövegek"? 27 évesen én vagyok ennyire maradi? Ha lány lennék, engem nem lehetne levenni a lábamról az olyan dumákkal, hogy "-nagyon fájt? - mi? -hogy leestél az angyalok közül" meg a társaik... Tényleg, kiknek jönnek be ezek?

Nem vagyok nagy csajozógép, de miért kell "csajozós szöveg" egy lányhoz? Aki tetszik, ahhoz esetleg odamegyek, és megmondom, hogy meg szeretném ismerni, vagy mittudomén. Én biztos nem kezdenék olyan lánnyal akinek bejönnek ezek, de lehet, hogy már túl "öreg" vagyok ezekhez...

2012. máj. 30. 23:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Manapság már mindenki úgy indít, hogy: "Szia cica, van gazdád?"
2012. máj. 30. 23:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Senkinek, de ha bejön az adott csajnak a pasi, akkor nem fogja azért elküldeni mert így indított.
2012. máj. 30. 23:32
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem nem jön be,sőt kifejezetten idegesít és rosszul érzem magam.ha valaki akar vlmi az mondja meg és ennyi.18/L
2012. máj. 30. 23:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Ezt a sziacicavangazdád is használják? :) Annyira gáz, hogy nevetnem kell rajta.... És tényleg, van olyan csaj, akinek ez bejön? De a másik, hogy srácként én biztos nem égetném magam ilyennel....
2012. máj. 30. 23:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Én még nem találkoztam olyannal, akinek ez bejött volna, de én már "öreg" vagyok (27 / N)
2012. máj. 30. 23:39
 6/7 anonim ***** válasza:
az angyalos poénnak jó duma, de beokádnék tőle, ha ezzel akarnának felszedni :D
2012. máj. 30. 23:42
 7/7 anonim ***** válasza:
szeva én 28 vagyok..és csajozós szöveg helyett a mindennapi élettel kezdek....aztán nagyon kedvesen folytatom....addig míg meg nem hívom bármire.
2012. máj. 30. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!