Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet kibírni ezt a sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet kibírni ezt a sok szexuális ingert ami az utcán szembe jön?

Figyelt kérdés

Egy átlagos srác vagyok, nem panaszkodom a barátnők számát tekintve, meg kapcsolat esetében(!) úgysem csak a külsőségeket nézek.

NA de úgy egyébként! Egyszerűen elviselhetetlen ez a napi jó csaj dömping, hogy naponta látok vagy 10 olyan nőt akiért a fél karomat odaadnám, és bele gondolva, hogy ilyen durván jó nőkből örülhetek majd ha 1-2 jut egész életemre, ez eléggé elszomorít, és kikészít. Ti hogy bírjátok?

2012. jún. 4. 22:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Igen. Rengeteg jó nő van! Bemész egy plázába, és uhh de durván sok van... vagy egy strandon... de még a belvárosban is...

Nem kell kibírni. Én minden nőt megbámulok úgy ahogy csak lehet :) tetőtől talpig végigmérem, aztán a szemébe nézek, utána megfordulok utána és a seggét is megnézem :) ha ő is megfordul, és nem ilyen megbotránkozott fejjel, akkor baromira büszke vagyok magamra :DD

Amúgy nem nézek ki perverznek, ronda se vagyok, teljesen átlagos 20 éves srác fejem van :D De ha meglátok egy csajt, akkor elképzelem hogy hogyan dugnám meg, vagy ha jó lábai vannak, miniszoknyában, akkor hú de elidőznék köztük egy kicsit :) páran biztos észreveszik... azért igyekszem hosszasan nem bámulni az embereket, pl. metrón nem akarok senkit se zavarba hozni. De ha szembe jönnek, az úgyis kb 5 mp, többet nem látom...

Amúgy van barátnőm. Dehát mit csináljak, én attól még hűséges vagyok. De miért ne nézném meg a szép dolgokat?

2012. jún. 5. 01:00
 12/18 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok ezzel kérdező, megértem a problémádat, itt Debrecenben is van választék bőven, főleg, hogy minden honan járnak be fiatal, friss lányok. Nehéz kibírni, legszívesebben minden másodikkkal szexelnék legalább egyszer!

22f

2012. jún. 5. 01:46
 13/18 anonim ***** válasza:
Amikor csak tehetem nem mozdulok ki itthonról, az utcán meg igyekszem nem ránézni a csinos nőkre
2012. jún. 5. 01:54
 14/18 anonim ***** válasza:
Szexuális inger az van.Nagyon szépek a hölgyek és ápoltak.A Pláza cicákon is rajta felejtem a tekintetem,de ők annyira nem érdekelnek.A páromnak szoktam is mondani,hűséget fogadtam,de vakságot azt nem :D
2012. jún. 5. 09:16
 15/18 anonim ***** válasza:

nos kedves kérdező, íme a bebizsergés jelentése nálam (1. válaszoló):

amikor meglátom, elönti a forróság az egész testemet, legfőképp ott lent, és a szívem is hevesebben ver, lezsibbadok, és azt kívánom bárcsak most itt az övé lehetnék.

Felénk is rengeteg jó pasi van, nem győzöm kapkodni a fejem. persze csak úriasan, nem lehet könnyűvérűnek mutatni magam :)

2012. jún. 5. 10:40
 16/18 anonim ***** válasza:
87%

Megértem a problémád, megmondom én hogyan oldom meg magamnak.

Én is, ha kimegyek az utcára, általában 5 percen belül látok már egy rakás nőt, akit legszívesebben azonnal hazavinnék, és beindul bennem az "akaromakaromakarom" érzés. És ha ezután csak megyek a dolgomra, aztán haza, akkor egy iszonyat frusztrált érzés van bennem. Gondolom ezt érzed te is.

Szóval én ilyenkor annyit teszek, hogy kiválasztok egyet, aki nagyon tetszik, és megfelelő szituban van (nem rohan, nem telefonál, stb), és megszólítom. Beszélgetek vele kicsit, megnézem miféle, nem nyomulok, csak megpróbálom kideríteni, nekem való-e, aztán ha úgy látom, kölcsönös a szimpátia, elkérem a számát. Ennek 2 nagyszerű hozadéka van:

Először is, a napom további részében nemhogy frusztrált nem vagyok, hanem teljesen fel vagyok dobva, hogy ezt meg mertem tenni (még akkor is, ha elküldött a csaj), és az üresség érzése tova száll.

Másodszor, habár általában nincs folytatása a dolognak, amikor mégis, annak nagyon kellemes élményeket köszönhetek.

És gondolj bele, mi jobb érzés van annál, mint hogy a világ a játszótered, és bárhol, bármikor lehet az a pillanat, amikor megtalálod az igazit, ha mersz élni vele :)

2012. jún. 5. 12:22
 17/18 anonim ***** válasza:
nos igen üresfejű műnőkből rengeteg szaladgál. Kinek a pap kinek a papné.
2012. jún. 5. 13:31
 18/18 anonim ***** válasza:
17/17 -nek válaszul.Nekem efektive a lánya :D
2012. jún. 5. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!