Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a srác a facebookon?
Figyelt kérdés
A való életben mindenkivel nagyon közvetlen, kicsit mondjuk bunkó is a maga módján. Hát szóval nincsenek gátlásai.
Ellenben a facebookon pont az ellenkezője, szinte soha nincs fent,soha nem posztol semmit,senkit se nagyon lájkol,meg hát őt se lájkolja senki. Van vagy 700 ismerőse,de azokat is csak úgy visszaigazolja gondolom. Semmi életjelet nem ad magáról ott,még a családi állapotát se írja ki.
Ritkán,ha chateltünk,nagyon jól elbeszélgettünk,de nagyon ritkán fordult elő,mert annyira ritkán jön fel a fb-ra,h néha hetekig nem tudunk chatelni. Most emg vége a sulinak,és nem tudom,hogy fogom tudni egyáltalán tartani vele a kapcsolatot.
Én vagyok a lány,csak nem hívhatom el valahova...
2012. jún. 4. 11:17
11/14 anonim válasza:
De utálom a f@szbukot. Én is csak a chatet használom meg kiverem a farkam a sok ringyó képeire,amúgy semmi haszna.
12/14 kendrazoltan válasza:
Szerintem senki sem arra gondolt, hogy menjetek egy jót focizni, hanem arra, hogy a szabadtéri programok mem pótolhatók virtuálisan, mint ahogy a személyes kapcsolat sem. Ahhoz, hogy elkezdődjön valami, mindenképp személyesen kell rá megfelelő benyomást tenned. Ha szeretnél tőle valamit, akkor kezdeményezz, de ne legyél egyértelmű. Adj is és ne is, mutasd meg, hogy érdekel és ne is, egyszóval keltsd fel az érdeklődését, hogy az a bizonyos valami útnak induljon...
13/14 anonim válasza:
Mert van esze és nem a f.szbukon éli az életét.
14/14 anonim válasza:
Megpróbálhatsz pl csatlakozni hozzá ezekben az érdekes programokba ;) beleértve a napokig alvást is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!