Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyen a srác a facebookon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen a srác a facebookon?

Figyelt kérdés

A való életben mindenkivel nagyon közvetlen, kicsit mondjuk bunkó is a maga módján. Hát szóval nincsenek gátlásai.

Ellenben a facebookon pont az ellenkezője, szinte soha nincs fent,soha nem posztol semmit,senkit se nagyon lájkol,meg hát őt se lájkolja senki. Van vagy 700 ismerőse,de azokat is csak úgy visszaigazolja gondolom. Semmi életjelet nem ad magáról ott,még a családi állapotát se írja ki.

Ritkán,ha chateltünk,nagyon jól elbeszélgettünk,de nagyon ritkán fordult elő,mert annyira ritkán jön fel a fb-ra,h néha hetekig nem tudunk chatelni. Most emg vége a sulinak,és nem tudom,hogy fogom tudni egyáltalán tartani vele a kapcsolatot.

Én vagyok a lány,csak nem hívhatom el valahova...

2012. jún. 4. 11:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%

"Ellenben a facebookon pont az ellenkezője, szinte soha nincs fent,soha nem posztol semmit,senkit se nagyon lájkol,meg hát őt se lájkolja senki. Van vagy 700 ismerőse,de azokat is csak úgy visszaigazolja gondolom. Semmi életjelet nem ad magáról ott,még a családi állapotát se írja ki. "

Igazából kb. 5 évvel ezelőttig ez volt az emberek normális viselkedése.

2012. jún. 4. 11:21
 2/14 anonim ***** válasza:
71%
Vannak emberek akik nem olyan fb örültek de őket is meglehet érteni . Ha tartani akarod a kapcsolatot kérd el a Tell számat .
2012. jún. 4. 11:21
 3/14 anonim ***** válasza:
66%

Már megbocsáss, de te hány éves vagy? Mert egy érett lányt nem kéne, hogy kiakasszon ha valaki nem lóg egész nap facebook-on. Szerintem legalábbis...

Amúgy meg nem csak facebook-on keresztül lehet ám kapcsolatot tartani valakivel. Illetve nem csak valós idejű chat-en.

Írhatsz neki üzenetet, emailt, esetleg levelet is.

2012. jún. 4. 11:26
 4/14 kendrazoltan ***** válasza:
78%
Amíg te FB-n akarnád bökdösni, addig ő lehet, hogy a való életben szeret bökdösni...ez így normális. Ha nem így gondolod, akkor maradj csak a Facebook-nál, amíg más a strandra jár vagy sétálni, netán kiülni egy parkba a napsütésben barátokkal, meginni egy bambit, biciklizni, "ne adj Isten" sportolni...ezen gondolkozz és ha rájössz, hogy ez így van rendjén és így csinálod idővel magad is, talán több közös pont építhető...
2012. jún. 4. 11:26
 5/14 anonim ***** válasza:
70%
Én se járok fel nagyon facebookra, nincs ott más csak hülye női idézetek.
2012. jún. 4. 11:30
 6/14 anonim ***** válasza:
55%
A srác azért ilyen, mert normális, sajnos régen volt már az ,hogy elképzeljük az életünket internet nélkül, luxusnak számít ,hogy felemeljük a seggünket és ne csak egy ember képe mellett megjelent betűhalmazt vizslassunk hanem mászkáljunk is valamerre, ne értsd félre nem téged akarlak okítani sajnos én is inkább ilyen vagyok. Annyi a dolgod, hogy ha valóban érdekel a srác, akkor kikutatod merre jár bulizni, merre megy boltba, mi a hobbija, és te véletlenül pont akkor sétálsz el arra, pont sikerül valahogy leállni dumálni stb. Az meg manapság már nem mentség ,hogy te vagy a lány nem hívhatod el sehova, téged érdekel, szerencsétlen csávónak lehet fogalma sincs róla ,hogy tetszel neki, pláne ha csak 2 havonta beszéltek fészen. Nem kell elhívni randizni, de ha elejted ,hogy szívesen mennél vele valahova, vagy van valami program amin részt akarsz venni, de egyedül nem mersz, vagy csak vele szeretnél. Röviden, csináld ugyanazt mint amit leírnál, csak közbe ott kell legyél fizikai valóban. Arra nem kötelezheted ,hogy gyakrabban legyen online csak mert te akarsz tőle valamit, vagyis de, de akkor meg tudtára kéne adni
2012. jún. 4. 11:31
 7/14 anonim ***** válasza:
55%

Amúgy alakul kettőtök közt valami? Tudja egyáltalán, hogy érdeklődsz iránta? Esetleg ő mutatott érdeklődést irántad?

Mert akkor elvek ide vagy oda, hiába te vagy lány, ha akarsz valamit tőle akkor bizony neked kell őt elhívni közös programra. Aztán a hódítást már ráhagyhatod.

2012. jún. 4. 11:32
 8/14 A kérdező kommentje:

Annyira azért ismerem a srácot,hogy nem az a nagy sportember.

Meg saját bevallása szerint nagyon szereti a semmittevést,van ,h napokat végigalszik.

Amikor néha kimozdul,akkor meg mindig ilyen nagyszabású programokra megy,pl. külföldre utazik,meg vannak ilyen celeb ismerősei,és azokkal találkozik. Elég fura figura.

De nem kértem,h leoltsatok, csak arra lennék kíváncsi,hogy hogy lehetne vele tartani a kapcsolatot a nyáron is? Én se vagyok egy facebook őrült,de ha más nem,ott legalább tudok vele nagyritkán kommunikálni.

2012. jún. 4. 11:34
 9/14 anonim ***** válasza:
55%

van telefon is, vagy e-mail, vagy miért nem őt kérdezed meg? amúgy a fenti kérdésed nem ez volt, ami itt lent.. na mind1.

és a lány is elhívhatja a fiút, szerintem.

és nem tudom, miért lenne alap, hogy valaki sokat legyen fent facebookon, meg mindent tevékenykedik ott. ez nem alap élettevékenység! van aki nem ilyen, és még "rendes" életet él.

2012. jún. 4. 11:46
 10/14 anonim ***** válasza:
55%
A mai fiatalok körében kötelező a facebookon (nemi) életet élni???
2012. jún. 4. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!