Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony lányok! Van olyan közületek, aki szingli? Mi a oka?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok!2012. jún. 4. 00:44
11/19 anonim válasza:
ilyen alacsonyak senkinek se kellenek.
ilyenek maradjanak egyedül.
166 cm / F
14/19 anonim válasza:
165 cm, mások szerint "tündérke" vagyok -.-'
ja, és forever alone :D.
bár azért mert olyan az olyan pasikat szeretem, akik csak Londonban találhatóak meg ;)
16/l
15/19 anonim válasza:
ma 18:27
Akkor nem tudlak sajnálni! Menjél ki Londonba te szerencsétlen! Aki nem becsüli a magyar fiúkat, akik egyértelműen rajonganak érte az meg is érdemli, hogy egyedül maradjon!
Itt sírtok, hogy nincs rendes pasi így meg úgy, közben meg csak ti válogattok és azért vagytok egyedül! -.-"
16/19 anonim válasza:
naneeee XD
ki a f@sz kérte hogy sajnálj!
rajongani könnyű, viszont megszerezni nehéz ;)
a magyarokkal csak az a baj hogy... rossz helyre születtek. Ja és nagy részük a "dgunk?" mondattal udvarol -.-'
17/19 anonim válasza:
amugy utolsó csak rosszakat fogsz ki én pl:. még soha nem mentem oda így lányhoz mert néhány nem érdemli meg amugy én vagyok asszem 178 de ez már vagy fél éves adat szerintem vagyok 180 is de nem jó ilyen magasnak lenni akit szerettem az a túlzott magasságom miatt nem járt velem amikor megőlel kb jó ha eléri a a feje tetejével az állam de okos voltam vagy lejjebb állok vagy ő főljebb ha meg nincsen ilyen lehetőség akkor fel emelem :"DD
19/19 anonim válasza:
Igen alacsony vagyok és szingli. Mert azok a fiú ismerőseim mind csak szívatni tud engem. Amúgy 16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!