Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán még soha nem borult fel ennyire a férfiak, és nők közötti népességi arány. Mi lehet ennek az oka? És sokaknak, miért "jó" az egyedüllét?
Nemkell mondanom ,hogy természetesen a férfiak javára billen a mérleg...
szórakozohelyeken, alig van lány, és az átlagos csajokra is legalább 20 an startolnak egy este...:/
szeretem a versengést, a kihívást. de azért az, hogy szinte sorba kell állnom, cskazért, hogy 2 mondatot beszélhessek a csajjal?!
Sok cimborám mondja, hogy miylen jó egyedül, a magad ura vagy ,stb stb...
de nkem nemjó!!!!! nekem szükségem van valakire, aki összekapar, aki lelket önt belém, és persze fordítva is, akire figyelnem kell, és szintén támogatnom, bármiben..:/
tényleg több férfi van... kínában, ahol csak egy gyerek lehet, és megölik a lánycsecsemőket, hogy értékes, fiút nevelhessenek.
de itt, mindig is nőtöbblet volt
az hogy a bulikban nincs annyi csaj, mert női nemet kevésbé vonzza a -négykézláb mászva részegen hányjuk- dolog, még nem jelent semmit
suliban, melóban, jóga és táncórákon tuti több a csaj :D lehet több sikerrel járnátok ha ilyen helyekre is betévednétek
Ez hülyeség, nem borult fel semmi. Csak te jársz rossz helyre.
Ha pedig másoktól (társtól) függ a lelki békéd, akkor elég szar életed lesz
tisztában vagyok vele, hizs msot is az...de én iylen vagyok...kapcsoaltfüggő...:/
14 éves korom óta, kapcsolatból kapcsoaltba megyek...
legnagyobb szünetem 2 hónap volt...
de msotani helyzetem teljesen kilátástalan...szitne minden csajnak pasija van...akinek meg nicns azmeg nem akaréppen msot...me mitotmén zöld a fü azért..:////
A világ legjobb dolga ha nővel foglalkozhatsz.
Persze csak akkor ha megfelelsz a feladatra.
Egyedül rossz,de képesek vagyunk elhitetni magunkal az ellenkezőjét.Sok sikert a lánykeresésben! F
irigylem volt csajom b*szzus...XD
ő ugy fogja fel, hogy majd elsz más, stb stb, és semmit nemtezs a dologért, nem is érdekli, cska éli az életét...
énmeg?!
milesz, ha enmlezs senkim már az életben?!, ha soha senki nemfog ugy szeretni mint ő....:////
de ezz...hogy tényleg vagy én keresek rosz heylen ,vagy nemtudom mi van, hogy ennyi férfi van...és alig csajszi..:/
Miért, miért? Neked miért jó a palacsinta, amikor más meg utálja? Van aki szeret egyedül lenni, valaki magának való típus, ennyi. Én is SZERETEK egyedül lenni. És lány vagyok.
Az egésznak az oka, hogy a nők már sokkal egyenlőbbek, a világ sokkal szabadabb. Régen muszáj volt összeházasodni és gyereket csinálni, elválni meg tilos. Az nem azt jelenti, hogy régen mindenki házasodni akart, meg gyereket, csak nem volt más választása. Most már van, és az emberek kezdenek úgy élni ahogy valójában vágynak rá.
A kapcsolatfüggőség pedig betegség, és ha tényleg az van neked akkor abból meg kéne gyógyulni. Sosem másra kell támaszkodni, mert az neked sem jó, meg a másiknak sem. Akkor sosem leszel boldog rendesen. És persze nem is vonzó.
én is utálom a palacsintát...-_-
de hamár irónia, az megvan, hogy nemfogk másnak tetszeni, merthogy lerí rólam az önbizalomhiány...:/
Talán ha nem a Kék Osztrigába járnál,
akkor több nőt is láthatnál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!