Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szóljak oda neki csipkelődve, hogy épp öltözök?
Közös ismerősünk nyaralójában töltünk pár napot,és egy szobában lakok egy sráccal. A csávó nem szégyenlős,fürdés előtt és után is egy alsógatyában volt a szobában,és töknyugodtan csevegett velem.Ezenkívül szívesen mutogatja a kigyúrt hasát,mellkasát is,gyakran van póló nélkül. Én viszont nem akarom,h azt higyje, ri*anc vagyok. Eddig mindig akkor öltöztem át,mikor ő nem volt a szobában épp. Viszont ez nem mehet így napokig,és szeretném kicsit felkelteni is az érdeklődését az iránt,h mi van a ruhám alatt.:D Csak olyasmire gondoltam,h mikor benn van a szobában,és épp öltözni szeretnék,akkor odaszólok neki csipkelődve valamit.Vagy csak kezdjek el mellette átöltözni,és figyeljem a reakcióját?:) (Természetesen nem meztelenségről van szó.Melltartó és bugyi fenn marad.)
20/L

Szerintem ne csipkelődj, az olyan semmilyen. Én voltam hasonló szituban, ott a csaj kifejezetten előttem állva dobta le a ruhát öltözéskor és közben végig a szemembe nézett és mosolygott kihívóan. Persze előtte már volt egy kis flört köztünk, de én ezt nagyon izgatónak találtam és mondanom sem kell, hamarosan egymásnak estünk. Egyáltalán nem tartom őt ribancnak, inkább egy szexi vadmacskának. :)
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!