Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minden olyan lány aki simán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden olyan lány aki simán lemer szólítani bárkit az ribanc?

Figyelt kérdés

Na most senki se sértődjön meg!

Most arra gondolok, hogy akiket én ismerek, és olyan a személyisége a lányka, hogy oda mer menni bármilyen csávóhoz aki tetszik neki, és elkedz dumálni vele, az enyhén szólva ribanc. Szóval kb minden héten mással látni.

Azok a lányok meg akik nem ilyen kezdeményező típusúak azok meg elég ritkán váltanak pasit.

Szóval minden ilyen lány ilyen, vagy csak én ismerek ilyeneket?

2012. jún. 3. 17:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nyalj sót.
2012. jún. 3. 17:55
 2/6 anonim ***** válasza:
kik a barátnőid?
2012. jún. 3. 17:57
 3/6 anonim ***** válasza:
pont az ilyenek miatt nem kezdeményeznek a lányok, és várják a sült galambot. minden héten mással kefélni az ribancság, de minden héten mással beszélgetni(ha ez előzővel nem alakult ki kapcsolat) az ok, mert az ismerkedés erről szól.
2012. jún. 3. 18:01
 4/6 anonim ***** válasza:
nem minden lány iylen, attól még, hogy valamelyik nem várja a sült galambot lehet rendes lány, sőt, többnyire azok is.
2012. jún. 4. 18:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, ha odajönne egy ilyen :D
2012. jún. 24. 13:11
 6/6 anonim ***** válasza:
egyszeruen csak bator. amiert minden heten massal latod meg nem biztos hogy le is fekszik midenkivel, csak beszelnek.. ismerkednek..
2012. jún. 24. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!