Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a lánynak, hogy tetszik?
Van egy lány (13/L) akibe szerelmes vagyok...úgy érzem , hogy többször célozgatott rá ,hogy nem feltétlen utasítana vissza.Am még korainak érzem az ilyen kapcsolatokat, de folyton ő jár a fejemben.
Személyesen (tollal írt), levélben vagy esetleg interneten valljam be érzelmeimet :) ? Illetve milyen formában?
14/F
Ha már mindenképpen írott formában akarod neki bevallani, akkor, inkább a tollal rott levelet válaszd. Én személy szerint azért sóvárgok, hogy egyszer kapjak valakitől egy szerelmes levelet. A lányok többsége ezt aranyosnak találja. Internet = facebook gondolom. Szerintem a facebookon bevallott szerelem komolytalan, ot bárki mer írni. Én is sokszor szembesülök vele, hogy valaki csak azért ír, mert bejövök neki, de nem biztos, hogy amögött érzelem is van. A kézzel írott levél különleges.
Sok sikert hozzá! Remélem, hogy összejöttök. Ha úgy érzed, hogy jeleket ad, akkor jó irányba haladtok.
18/L
személyesen a legjobb. :)) inkább úgy mondd meg neki, mert akkor érzi, hogy figyelsz rá, és arra, hogy igényesen tedd meg a lépést. lassan jön a nyár, hívd el mondjuk a parkba...vagy fagyizni...ilyesmi. :))
Sok sikert.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!