Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jól érzem, ez lenne a valóság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem, ez lenne a valóság?

Figyelt kérdés
A mai lányokért nem érdemes küzdeni, teljesen értéktelenek jellemre, hiába szépek, vonzóak, dugáson kívül már másra sem jók. Főzni sem tudnak például, nincs bennük már semmi nőiesség, bunkók, flegmák, beképzeltek, egoisták, igényeik az egekben és válogatósak.
2012. jún. 1. 22:00
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

ma 22:38

Nem talált! MÁr két éve nem nézek tévét. Utálom a médiát, az egész világ mocsok, ahogy van. Az élet tapasztalatai bőven elegek nekem, hogy lássam milyen rossz irányba halad az emberiség. A lányok főleg. MÁr jobban isznak, mint én fiú létemre. Volt, hogy én fogtam egy csajt egy buliban, hogy ne essen össze.

2012. jún. 1. 22:54
 12/14 anonim ***** válasza:

Látom mélyponton vagy, kedves kérdező.

Nem csak ilyenek vannak, mint ahogy leírtad. Keresni kell az olyan lányokat, akik tényleg angyalok. Mert vannak ilyenek is! :)

A tolerancia, egy nagyon fontos elem a párkapcsolatokban. Ezt ne feledd el.

2012. jún. 1. 23:01
 13/14 anonim ***** válasza:
cseszd meg, ha így látod az összes lányt.
2012. jún. 2. 00:31
 14/14 I am God ***** válasza:

Egy nagy igazság amit a kérdezö leírt, de ugyanakkor nagyon sok normális csaj van, akik nem mellesleg fözni is tudnak.

A mai világban a csajok szépsége, vonzósága egyenesen arányos az egójukkal, és az elvárásaikkal.

De van az a 10% aki egyben van testileg, és mindemellett nem beképzelt mint a kutyaszar, ennek a fele tud fözni, ezeknek a fele nem olyan nagy igényü, hogy simán megflelsz nekik, és ezeknek a fele nem trollkodó 56 éves férfi a netröl xD

Csináld meg a matekot, és sok szerencsét

2012. jún. 2. 02:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!