Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy az álmomból valóság lesz?
Sziasztok!Én egy 25 éves srác vagyok.Jó pár éve nem volt már semmilyen kapcsolatom.Nektek volt olyan álmaitok hogy egy lányról álmodtatok beszélgetettek,sétáltatok,közös éjszakátok volt stb.Nekem nem is egyszer volt ilyesmi álmom és mindig ugyanazt álmodtam hogy vele vagyok.Amikor utoljára álmodtam ilyesmit a lány azt mondta hogy most már együtt leszünk,mindig velem lesz.Nálam ezek az álmok ritkán előfordulnak.
Lehet hogy nem soká találkozok az igazival?
Kérlek írjatok.
Értelmes emberek,értelmes válaszait várom.
Ha valami bunkoságot akarsz nekem írni azt felejtsd el.Ne koptasd hiába az ujjaidat a billentyűzeten ha ilyesmikre van eszed.
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
Szia!
Te nagyon vágysz az Igazira,most már csak egy dolgod van:megkeresni!Persze,ez nem ilyen egyszerű,mint amilyennek hangzik,de ne add fel!Végül is az álmaidból az derül ki,hogy így lennél boldog,ha végre találnál egy lányt,aki a mindened.
Az álmod annyit mutat, hogy iszonyúan kétségbeesett vagy. Férfiként SOHA ne egy nőtől függjön a boldogságod, legyenek hobbijaid, baráti társaságod, utazgass, szólíts le egy csomó lányt és ne görcsölj ezen.
Ja, és szerintem a való életben nincs olyan, hogy "igazi", de ez persze csak magánvélemény (már előre látom, hogy a romantikus filmeken felnőtt 15 éves csajok hogy le fognak ezért pontozni engem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!