Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek egy alacsony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy alacsony fiúnak van joga próbálkozni magasabb lányoknál?

Figyelt kérdés

2012. jún. 1. 15:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

"Csak, mert mostasnág tapasztaltam, hogy a tőlem magasabb lányoknak mintha tetszenék. 165cm magas vagyok és legutóbb egy 170-175cm magas lány nézett utánam az utcán többször is hátra. Azelőtt meg a buszon szemezett velem egy szintén 170-175cm körüli lány. "

Csak érdeklődve bámultak, hogy hogy a p!csába lehetsz ilyen kicsike... :D

2012. jún. 1. 16:38
 12/23 A kérdező kommentje:

ma 16:38

:DD

Megtudom különbözetni, hogy egy lány csak bammbul-e vagy tényleg bejövök neki. Amikor zavarban van a közelemben azért az már jelent valamit nem? :D

A buszos magas szöszi különösen sok jelet adott, ajaj, felsorolhatnám az összes női vonzalmi jelet most. :D

2012. jún. 1. 17:05
 13/23 anonim ***** válasza:
Ha ennyire biztos voltál benne, akkor miért nem mentél oda? hm? . Sztem ezt csak kitaláltad, én ilyet nem tapasztaltam, magam is alacsony vagyok (172 cm) cipőben. Egy magas nőnek soha nem kellesz alacsonyként, csak akkor ha vastag a bukszád, és látja, hogy márkás drága ruhákban jársz. Csak akkor. Ha alacsony vagy és szegény is mint én akkor száz, hogy esélytelen vagy náluk.
2012. jún. 2. 20:58
 14/23 anonim ***** válasza:
166 cm
2012. jún. 5. 21:28
 15/23 anonim ***** válasza:

172 cm az mennyire alacsony fiúként? Valószínűleg már nem növök tovább. :(

Fiúk a bányában dolgoznak! X)

2012. jún. 6. 07:59
 16/23 anonim ***** válasza:

Ja, és 20 éves vagyok!

Csak mert lemaradt.

2012. jún. 6. 08:03
 17/23 anonim válasza:

Igen! Sajnos a mai korcs világban sok ilyen párt látni.(Szerintem ez is a perverzitásnak az egyik jele)

A magas nők általában arra panaszkodnak , hogy miért nem születtek Norvégiában .

2012. jún. 6. 10:09
 18/23 anonim ***** válasza:
Simán van esélyed meg jogod is. Az én rokonságomban a nők magasabbak mint 180 cm, de én sem szeretem a túl magas srácokat, inkább a velem egy magasságúakat vagy pár centivel alacsonyabbakat. Kicsit túlkapásom van (de állítólag szép az arcom, nem kell nagyon durvára gondolni) és mindig koccan a fogunk ha túl magas a srác és állva smárolunk :D XD
2012. jún. 6. 11:07
 19/23 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, bocsi, nem tudom miért írtam ezt ki, de egy pont az alacsonyabb srácoknak. :D
2012. jún. 6. 11:09
 20/23 anonim válasza:

Jogod? A törvény magasság szerint sem szegregál.

Még esélyed is lehet, hajrá! Maximum nem vesz fel magassarkút.

Mellesleg az is elég furán néz ki, amikor a férfi fél méterrel magasabb, mint a nő. Na erről nekem egyből az jut eszembe, hogy apuci kicsi lánya, vagy a palinak tetszenek a törpék. XD

2012. jún. 6. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!