Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, gáz az ha a tesómmal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, gáz az ha a tesómmal járunk bulizni? De lent bővebben.

Figyelt kérdés

Rengeteget bulizunk eggyütt a nővéremmel.

Több mint 6év van köztünk de ennek ellenére nagyon jó fej és megércsük egymást minden helyzetbe.

Olyan mintha a barátom lenne nem is a nővérem.

Sokszor ő nyösztet hogy mennyek oda egyegy csajhoz mert: már régen néz, vagy csak egyedül táncol, stb.......... még az ismerkedésbe is segít.

De ennek ellenére nem árulom el azoknak a lányoknak akikkel megismerkedek hogy ki is ő valójába.

Azt mondom hogy csak egy barát és kész.

Igazából, lehet hogy furán néznének hogy vele mentem (mentünk) bulizni. Lányok, nektek mi a véleményetek?

Ne ércsétek félre vannak barátaim és velük is szoktunk járni bulizni de az esetek tulnyomó részébe nem velük tartok hétvégente. 19/F

2009. jún. 30. 23:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
01.24, gondoltam,csak mondom azért kijavítom már:D bocsi:D
2009. júl. 1. 17:28
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Figyi, mivel nekem nincs akkora baráti köröm, én meg unokatesómmal járok néha bulizni:) 4 év van köztünk (fiú), és vele is el lehet hülyülni, néha már könynes a szemem a nevetéstől. Meg sokszor tanáccsal is ellát! 21/f voltam:)

csak sajnos eddig még egy lánnyal se sikerült összejöjjek...

2009. júl. 1. 17:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Amugy budapesten lakom azon belül csepelen...22 L 31 F ugy gondolom tölem kérdezték de ha nem akkor is meg mondtam :D
2009. júl. 1. 22:07
 14/16 anonim ***** válasza:

igen,tőled! köszi :)) nem te vagy akire gondoltam :P :)

bocs a kérdezőtől:P

2009. júl. 2. 07:36
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez tök király !! Csak így tovább!
2009. aug. 16. 10:32
 16/16 anonim ***** válasza:

dehogy gáz....bárcsak nekem is lenne egy ilyen nővérem vagy bátyám akivel el tudnék menni így bulizni...

16/L

2009. dec. 18. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!