Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, gáz az ha a tesómmal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, gáz az ha a tesómmal járunk bulizni? De lent bővebben.

Figyelt kérdés

Rengeteget bulizunk eggyütt a nővéremmel.

Több mint 6év van köztünk de ennek ellenére nagyon jó fej és megércsük egymást minden helyzetbe.

Olyan mintha a barátom lenne nem is a nővérem.

Sokszor ő nyösztet hogy mennyek oda egyegy csajhoz mert: már régen néz, vagy csak egyedül táncol, stb.......... még az ismerkedésbe is segít.

De ennek ellenére nem árulom el azoknak a lányoknak akikkel megismerkedek hogy ki is ő valójába.

Azt mondom hogy csak egy barát és kész.

Igazából, lehet hogy furán néznének hogy vele mentem (mentünk) bulizni. Lányok, nektek mi a véleményetek?

Ne ércsétek félre vannak barátaim és velük is szoktunk járni bulizni de az esetek tulnyomó részébe nem velük tartok hétvégente. 19/F

2009. jún. 30. 23:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
szerintem ez király. 25 éves csajszi, tud egy s mást... trükköket csajokhoz.. meg érett meg ilyesmi. nincs ezzel gond, teljesn jó.
2009. jún. 30. 23:49
 2/16 anonim ***** válasza:
96%

szerintem egyáltalán nem gáz. :)

Sok olyan ismerősöm van, aki tesójával jár bulizni.

Különben nyugodtan megmondhatod a lányoknak, hogy a nővéred. nincs benne semmi gáz. :)

am meg.. megértsük* és értsétek*

:D

Am én is nővéremmel járok bulizni. Bár én lány vagyok.

2009. jún. 30. 23:49
 3/16 anonim ***** válasza:
97%
miért lenne gáz? én is a tesommal járok bulizni csak annyi a külömbség hogy én 22 L ö 31 F. Tök jol el vagyunk
2009. jún. 30. 23:53
 4/16 anonim ***** válasza:
90%
utolsó!kíváncsi vagyok hol laksz... elárulod? :) a megyét és csak annyit,hogy megyeszékhely vagy sem :D légyszi:D
2009. jún. 30. 23:59
 5/16 A kérdező kommentje:
23:59....... ez egy olyan oldal aminek pont a "névnélküliség" a lényege.
2009. júl. 1. 00:01
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

szerintem sem gáz... én még örülnék is neki,ha a bátyámmal mehetnék:)

amúgy második,akkor már inkább: megértjük* :D

2009. júl. 1. 00:05
 7/16 anonim válasza:
91%

sztem eggyáltalán nem gáz...és ha télleg olyan jól megértitek egymást minden helyzetben a tesóddal akkor valószinűleg nem is szégyenled h ő a tesód és ha komoly kapcsolatot szeretné valakivel egyszer akkor ugyis meg tudja h ő a tesód valójában és nem a barátod...és igy legalább majd tudja h télleg egy őszinte ember vagy és jó benyomással leszel rá mert ha nem árulod el akkor nem fog utána neked hinni ha majd egyszer kiderül...

sok sikret

2009. júl. 1. 00:09
 8/16 anonim ***** válasza:
91%
szerintem ez nem baj meg semmi ha nekem lenen egy növérem én is vele járnék az tuti=)
2009. júl. 1. 01:02
 9/16 anonim ***** válasza:
93%
00:05. :D azt akartam írni énis. h megértjük.xD :D
2009. júl. 1. 01:24
 10/16 anonim ***** válasza:
Kérdező... nem is a nevét kérdeztem :P nem hiszem,hogy ennyi infóból rájönnék,hogy ki is ő.. csak egy próba :)
2009. júl. 1. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!