Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, gáz az ha a tesómmal járunk bulizni? De lent bővebben.
Rengeteget bulizunk eggyütt a nővéremmel.
Több mint 6év van köztünk de ennek ellenére nagyon jó fej és megércsük egymást minden helyzetbe.
Olyan mintha a barátom lenne nem is a nővérem.
Sokszor ő nyösztet hogy mennyek oda egyegy csajhoz mert: már régen néz, vagy csak egyedül táncol, stb.......... még az ismerkedésbe is segít.
De ennek ellenére nem árulom el azoknak a lányoknak akikkel megismerkedek hogy ki is ő valójába.
Azt mondom hogy csak egy barát és kész.
Igazából, lehet hogy furán néznének hogy vele mentem (mentünk) bulizni. Lányok, nektek mi a véleményetek?
Ne ércsétek félre vannak barátaim és velük is szoktunk járni bulizni de az esetek tulnyomó részébe nem velük tartok hétvégente. 19/F
szerintem egyáltalán nem gáz. :)
Sok olyan ismerősöm van, aki tesójával jár bulizni.
Különben nyugodtan megmondhatod a lányoknak, hogy a nővéred. nincs benne semmi gáz. :)
am meg.. megértsük* és értsétek*
:D
Am én is nővéremmel járok bulizni. Bár én lány vagyok.
szerintem sem gáz... én még örülnék is neki,ha a bátyámmal mehetnék:)
amúgy második,akkor már inkább: megértjük* :D
sztem eggyáltalán nem gáz...és ha télleg olyan jól megértitek egymást minden helyzetben a tesóddal akkor valószinűleg nem is szégyenled h ő a tesód és ha komoly kapcsolatot szeretné valakivel egyszer akkor ugyis meg tudja h ő a tesód valójában és nem a barátod...és igy legalább majd tudja h télleg egy őszinte ember vagy és jó benyomással leszel rá mert ha nem árulod el akkor nem fog utána neked hinni ha majd egyszer kiderül...
sok sikret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!