Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan találhatnám meg azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találhatnám meg azt a srácot Tatabányán?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A napokban Tatabányán láttam egy motoros srácot.

Pénteken a négysávoson eléggé összeakadt a tekintetünk amikor a piros lámpánál álltunk. :)

Zöld Kawasaki Ninja a srácon pedig fehér motoros ruha volt.

Szerdán kettő óra köröl is láttam őt az ipari parknál.

Ha esetleg tudtok segíteni légy szíves segítsetek hogy hogyan találhatnám meg őt.

2012. jún. 1. 09:23
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm... :) Remélem megtalálom... :) Mindenképpen írok, ha meg van a srác... :)
2012. jún. 1. 13:06
 12/17 anonim válasza:
Jajjj, ezek a motoros fiúk. Csípem őket én is. Van valami abban a motorszerkóban, ami vonz. :) Hajrá, szurkolok, hogy meglegyen az illető. :)
2012. jún. 1. 13:13
 13/17 anonim ***** válasza:
Sajnos én is csak sok sikert tudok kívánni! :)
2012. jún. 3. 11:39
 14/17 A kérdező kommentje:

Ha valaki esetleg kíváncsi az eseményekre, hogy hogy haladok a köv kérdésem itt érhető el:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__303..

2012. jún. 7. 08:10
 15/17 A kérdező kommentje:
Meg van a srác, már kontaktba vagyunk... :)
2012. jún. 11. 07:30
 16/17 anonim ***** válasza:

na grat :)

mit sikerült?

2012. júl. 7. 14:03
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszi... :)

Hát egyenlőre próbáljuk egyre jobban megismerni egymást... Sokat beszélünk neten és már többször találkoztunk is... :)

Kezd kibontakozni köztünk talán valami komolyabb dolog is de nem akarom elkiabálni... ;)

Nagyon kedves aranyos helyes srác... Jó vele beszélgetni és nagyon sok mindenben hasonlítunk egymásra... :)

2012. júl. 9. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!