Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves vagyok, és van egy lány akit nagyon szeretek de csak 11 éves de járni akarunk egymással. Ez ciki, vagy járhatnánk egymással?
Figyelt kérdés
jfd2012. máj. 31. 16:57
11/23 anonim válasza:
amikor a 12 éves lányom haza hozott 1 14 éves barátot tudod mit csináltam?
megfogtam a fiatalember vállát és kikísértem az ajtón
elbeszélgettem vele bementem a lakásba
csörgött a lányom telefonja és sírva közölte velem hogy a barátja már csak ex
ez a szerencsésebb eset
tehet az ó apja nem lesz ilyen "megértő"
14/23 anonim válasza:
meg se próbáld! 11éves.. te normális vagy? az én húgom 9 éves... ha valakivel 2 év múlva járni kezdene nem tudom mit csinálnék velük... gondolkodj már ember... még kislány!! 17/F
15/23 anonim válasza:
En is 15f vagyok... JEZUSOM!!!!!!!!!!
A te helyedben nem csinalnam:
- ciki a haverok elott
- osszetorned a kis szivet
- egy ido utan elkezdene idegesiteni a gyerekessege
Oke, megertem vannak erettebb ilyen koru lanyok de nem lenne tartos dolog szerintem es a vegen mindketten megbannatok...
Mindenki ugy hulye ahogy tatszik, azt csinalsz amit akarsz es az sem kotelezo de en nem ajanlom..
Udv:)
UI: en meg egy 13 evessel se nagyon kezdenek..
16/23 anonim válasza:
Játszál még pár évet a homokozoban!
17/23 anonim válasza:
Játszál még pár évet a homokozoban kisöcsém! Vagy felejtsd el és keress magadnak 18-éven felülit!!
19/23 anonim válasza:
ha ilyeneket kérdezel, akkor nem csodálom, h egy tőled jóval fiatalabb lánnyal kezdesz -.- de most komolyan.. nem h ezzel a csajjal, de szerintem még senkivel se járjál. nem vagy elég érett hozzá. de ha mégis össze jönnétek, mit csinálnátok? max a kezét foghatnád :D
20/23 anonim válasza:
Figyelj én a helyedben várnék még pár évet a járással de ha tényleg nagyon szeretitek egymást akkor tőlem csináljatok amit akartok. Amúgy meg most mivel egy 11 éves lányt szeret azért nem kell itt piszkálni előfordulhat az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!