Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lánynak ha rácsapnak a fenekére?
Figyelt kérdés
A filmekben mindig pofán b***a a hapekot ezért.ű
A valóságban is minden lány így viselkedne?
2012. máj. 31. 13:14
21/31 anonim válasza:
Gondoljatok bele, ha rácsap a fiu a feneketekre valszeg azért, mert szexuálisan vonzódik hozzád:D Tehát akkor inkább idegen csapjon rá mint egy régi barát. Amugy én nem csaptam még senki fenekére egyszer volt, hogy osztálytársam mellét markoltam meg de nem haragudott:D
22/31 anonim válasza:
Helyzetfüggő. Buliban volt, hogy pár csajjal hülyültünk tánctéren (ott ismertem meg őket) és az egyik nem akart megkínálni a söréből, ezért finoman rácsaptam a fenekére. Adott egy játékos pofont, de egyáltalán nem erősen és mosolygott közben, látszott, hogy élvezi a helyzetet, nem sértődött meg miatta.
23/31 anonim válasza:
Nekem egy osztálytársam rácsapott(már nem először) én meg mondtam neki hogy ha még egyszer rá mer csapni akkor abból pofon lesz. Nem telt el 5 másodperc sem és újra rácsapott, mert érdekelte h megmerem-e pofozni. Persze megpofoztam amire azt mondta hogy betartottam amit mondtam előre és ez tetszik neki :D amióta van barátom azóta végképp nem csap rá a fenekemre csak a combomra de azt is visszakapja :D
amúgy meg nagyon nem szeretem ha rácsapnak a fenekemre
24/31 anonim válasza:
én szeretem, bizonyos helyzetekben A PÁROMTÓL!! :D
25/31 anonim válasza:
Hogyha olyan csap rá, aki nekem bejön, és már ismerem egy kis ideje, akkor nem bánom, mert az azt jelenti, hogy bejövök neki.Párommal is így volt, hogy amíg nem jártunk, csapkodta a fenekem, aztán összejöttünk és most is csapkodja.De ha egy idegen csapna rá, na azt szétrúgdosnám.
26/31 anonim válasza:
első, te v itt a legkeményebb csaj? v csak jár a szád? :D
27/31 anonim válasza:
Egyáltalán nem tetzsik nekem, nem vágnám pofon, de rászólnék, hogy ne csinálja, idegesít.
28/31 Pj0tr válasza:
#13 Kérlek definiáld a C kategóriát. És akkor a B kategória simán rácsaphat az A már a melledet is megfoghatja és az A+ az utcán meg is dönthet?
30/31 Pj0tr válasza:
Hát bocsásd meg, de nekem erre nem állt rá az agyam... :D
Nem tudok vitába szállni veled mindenesetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!