Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy pasinál mit jelent az ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasinál mit jelent az ha a fenekére csap egy lánynak v az h amikor adandó alkalma van rá elkezdi csikizni?

Figyelt kérdés
2008. jún. 5. 20:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
tetszik neki a lány. gondolom én... de aztán van egy pár olyan pasi is akik csak "szivatják" ilyenkor a csajt, hogy aztán a csajszi beleszeressen, teperjen utána az meg elkezd vele játszani. Gondolom rólad van szó meg még egy fiúról. Igazából nem ismerem a fiút. Mondj róla több infót és többet tudok mondani. Pl: milyen kapcsolatai voltak stbstb. Hány éves a srác? és a lány?
2008. jún. 5. 20:28
 2/13 anonim ***** válasza:

Ez szerintem nagyban függ attól, hogy hány évesek vagytok. 13-14 évesen ez még nem nagyon szokott számítani semminek, pusztán kedvességnek és nem közeledésnek.

Ha már 16-17 évesek vagytok, akkor már jelenthet "feltérképezést" is, ami arra vonatkozik, hogy Te hogyan reagálsz rá; így akar bepróbálkozni Nálad.

Viszont ha szimpatikusak vagytok egymásnak, és közel kerül a szátok, ne habozz cselekedni. Az esetek 90%-ban nem fog visszakozni... :)

2008. jún. 5. 20:30
 3/13 A kérdező kommentje:
idősebb mint 17..........és rendes srác......ennyit mondhatok
2008. jún. 5. 20:33
 4/13 A kérdező kommentje:
de köszike a válaszokat.......azt szűröm le belőle h lehet h akar valamit....
2008. jún. 5. 20:36
 5/13 anonim válasza:

Szerintem ha egy fiú piszkál egy lányt akor tetszik neki!

De attól függ, hogy hány éves ha kamasz vagy titni akkor tuti, hogy arról van szó! És szerintem kérdezzél rá, hogy arra, hogy ő ezt miért csinálja!

2008. jún. 5. 20:37
 6/13 A kérdező kommentje:
oké...de tudom h nem bántólag csinálja.....de ezt csak ő tudhatja biztosra
2008. jún. 5. 20:38
 7/13 anonim ***** válasza:
Beszélj vele. nem fog megsértődni. Ha rendes és megértő srác tuti, ha rákérdezel bevallja neked. :) Amúgy igen ez annak a jele, h tetszel neki:) Szal sok szerencsét =) (első hsz)
2008. jún. 5. 20:41
 8/13 anonim ***** válasza:

Szerintem bejösz neki :-)

Én is igy volatm barátnömel aztán öszejötünk mi is igy keztük h csak hülyültünk és csikiztük egymást az ágyon aztán elcsatant egy csók és azota nincs megálás :P

2008. jún. 6. 09:58
 9/13 anonim ***** válasza:
azt jelenti, hogy jurtában vagy igluban szocializálódott
2008. jún. 6. 15:58
 10/13 anonim ***** válasza:

Tuti hogy bejösz neki ezt 90%ra mondom magamból (is) kiindulva.

Aki nem tetszik nem csikizem és nem csapok rá a seggére("popsijára" ez valahogy szebb:), érted mire gondolok.

csikizni azért is csikizhet hogy szereti látni ha nevetsz meg hasonlók szóval ha neked is bejön a srác akkor ne félj akár te is kezdeményezni vagy mutatni felé hogy neked is bejön..sok sikert

fiu

2008. jún. 12. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!