Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasinál mit jelent az ha a fenekére csap egy lánynak v az h amikor adandó alkalma van rá elkezdi csikizni?
Ez szerintem nagyban függ attól, hogy hány évesek vagytok. 13-14 évesen ez még nem nagyon szokott számítani semminek, pusztán kedvességnek és nem közeledésnek.
Ha már 16-17 évesek vagytok, akkor már jelenthet "feltérképezést" is, ami arra vonatkozik, hogy Te hogyan reagálsz rá; így akar bepróbálkozni Nálad.
Viszont ha szimpatikusak vagytok egymásnak, és közel kerül a szátok, ne habozz cselekedni. Az esetek 90%-ban nem fog visszakozni... :)
Szerintem ha egy fiú piszkál egy lányt akor tetszik neki!
De attól függ, hogy hány éves ha kamasz vagy titni akkor tuti, hogy arról van szó! És szerintem kérdezzél rá, hogy arra, hogy ő ezt miért csinálja!
Szerintem bejösz neki :-)
Én is igy volatm barátnömel aztán öszejötünk mi is igy keztük h csak hülyültünk és csikiztük egymást az ágyon aztán elcsatant egy csók és azota nincs megálás :P
Tuti hogy bejösz neki ezt 90%ra mondom magamból (is) kiindulva.
Aki nem tetszik nem csikizem és nem csapok rá a seggére("popsijára" ez valahogy szebb:), érted mire gondolok.
csikizni azért is csikizhet hogy szereti látni ha nevetsz meg hasonlók szóval ha neked is bejön a srác akkor ne félj akár te is kezdeményezni vagy mutatni felé hogy neked is bejön..sok sikert
fiu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!