Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Volt már titkos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt már titkos hódolótok? Ha lenne mit gondolnátok, mit éreznétek? Jó ötlet így kezdeni egy kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki nagyon tetszik de nem ismerem egyáltalán, viszont tudom hol lakik. Arra gondoltam hogy virággal meg egyéb apró ajándékokkal lepem meg, de úgy hogy ne derüljön ki egy darabig ki vagyok. Mit gondoltok mit lehetne még adni neki? Lányok nektek tetszene, vagy inkább béna?

Természetesen egy idő után elhívnám randira valahogy, de nem tudom hogy kéne, ebben is a segítségeteket kérném, ötletek?

18/F

2012. máj. 31. 11:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyanúgy jártam, mint az egyik korábbi válaszoló. Kaptam vkitől névtelenül egy rózsát, és én azt hittem, az volt, aki akkor tetszett, de később kiderült, hogy az utcánkban lakó, szellemileg nem egészen egészséges fiú volt, aki akkoriban mindig lányok után járt, és ettől én sem menekültem meg. Semmiképpen ne kezdd ilyen módon! Nekem életem egyik legrosszabb élménye volt. Inkább adj neki egy szál virágot vagy üdvözlőlapot, amikor névnapja vagy születésnapja van, vagy egyszerűen beszélgess vele.
2012. jún. 3. 00:15
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megfogadom a tanácsokat! :)
2012. jún. 4. 20:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Látom már nem aktuális a kérdés, de azért így utólag is válaszolnék.

Annak idején nem voltam egy központi figura az iskolában, nem is szerettek. Kevés barátom volt, akiket igazán nem is tartottam barátnak, mert keveset beszéltünk és ritkán kerestük egymás társaságát. Egyszer úgy emlékszem, hogy egy csoki, meg valami díszes füzetke volt a padomra téve, és mindenki a reakciómat figyelte. Mivel tisztában voltam az akkori helyzetemmel, azt hittem, hogy szórakoznak velem. Nem akartam, hogy bárki azt lássa, meghatódok, és beveszem ezt a kis játszmát, aztán kinevessenek. Ezért fapofával megfogtam a csokit meg a füzetkét, és úgy dobtam ki a kukába, hogy csak úgy csattant a kuka alján.

Nem tudom hogyan jártál el ezügyben, de szerintem se jó ötlet ez a titkolózás.

2015. okt. 17. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!