Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek füvezve, beszívva könnyebben menne a csajozás, lehetnének sikereim szép lányoknál is nem csak a kövéreknél?
ma 19:23
Nem, én magas vagyok.
Valaki tapasztalat drogokkal kapcsolatban?
Ugyan már! Füvezni akarsz, vagy csajozni? Mert egy beszívott sráccal nem állnék le, tényleg. Inkább tanulj meg lányokat fűzni. Szöveggel kb, mindenkit le lehet venni a lábáról. És ki mondta, hogy te igyál, füvezz? Ha ennyire félsz, inkább ittas, füves lányokat keress... Bár az se lesz nagy élvezet.
19/L
Hagyd a drogokat, komolyabb csajok pattintják a drogosokat.
Nekem pl. nem jött be a fű. Ha keveset szívtam semmi, ha sokat, beájulás, majd hányás.
Én whisky+ red bull- lal ütöm magam, ha nem vagyok elég laza.
De a legtutibb csajozni, az ismerkedési oldalakon. Ott azért vannak a csajok, hogy pasizzanak. Nincs megjátszás! És k...a jó csajokat lehet kifogni! Nekem elhiheted, mert így nősültem :-)
ezt a hülyeséget komolyan XD
szerintem hogyha nem sikerül normális csajt felszedni, akkor nem az fog segíteni, ha beszívva, meg részegen mész oda egy másikhoz.
én szemszögemből mondjuk egy olyan srác aki sportol, vagy normális, és nem füvezik esélyesebb mint egy beszívott valaki ><
Úgy látom, neked még bőven van mit tanulni az élet dolgairól...
1. Gondolj már bele, ha odaállna eléd egy full-beszívott lány, aki alig áll a lábán, hülyeségeket beszél, és mindenen vihog, az bejönne neked?
2. Mi bajod a telt lányokkal? Nekik is vannak szeretetreméltó tulajdonságaik, sőt, sok esetben még több is, mint némelyik üresfejű "bombázónak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!