Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S! Betegesen vonzódom a 150-160cm magas törpilla lányokhoz! Mi a teendő? Lehet valami bajom, ha csak az ilyen pöttöm lányokat veszem észre?
Figyelt kérdés
2012. máj. 29. 00:00
11/18 anonim válasza:
A barátnőm 158 imádom is miatta.Valaki írta a 40 kilót,csak mondom az szinte betegesen kevés,az enyém olyan 47 körül lehet.
12/18 anonim válasza:
fuuuu ki a törpillaa:OOO a 160 cm hol törpe neked
13/18 anonim válasza:
hát én 165 körül vagyok de eddig senki se mondta h bejönne neki, jó tudni h van ilyen.:)
14/18 anonim válasza:
Én 160 cm vagyok. Na jó, a mérőszalag 159-et mutat -.-', de nem baj, nekem akkor is 160 :D. És kikérem magamnak, hogy pici lennék. Még van egy lány mögöttem a tornasorban. :D
Egyébként szerintem sincs semmi teendő, végül is az alacsony lányok is kell, hogy tetszenek valakinek. :)
15/18 anonim válasza:
semmi gond, ha nem zavar ha a seggét a földön húzza :) hosszú lábúak örökké(L)(L)(L)
16/18 anonim válasza:
:)igen számomra is jó tudni h van ilyen bár párszor nekem is mondták már h aranyos vagyok amiatt h 156 vagyok bevallom régen zavart de már nem is cserélnék senkivel! :) Egyénként egyszer volt aki pont ezért nem jött össze velem :S de a többi pasinak is tetszenek az alacson lányok mert úgy jobban férfiak lehetnek mellette. Én pl pont az h a magas pasikat szeretem!! mert nőbbnek érezhetem magamat. Az ellentétek vonzzák egymást!!
18/18 anonim válasza:
Ez a kérdés nem ide való. lány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!