Mi a teendő magas pulzus ellen?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kérdésem az lenne,mit lehet tenni a magas pulzus ellen,ha gyógyszert nem szeretnék még szedni?
Magas pulzus alatt 100-125-ös pulzusméréseket értek.
Vérnyomásom általában alacsony és normál közt van.
Értelmes tanácsokat előre is köszönöm!
20/L.
2011. aug. 8. 13:46
1/3 anonim válasza:
"...mindenképp forduljunk szakorvoshoz, hiszen a normálisnál nagyobb pulzusszámot számtalan egészségügyi probléma, mint például pajzsmirigy rendellenesség, szívizombetegség, láz valamint tüdőbetegség is okozhat”
szóval menj dokihoz, egy kivizsgálásra
ez nem jelent még gyógyszer szedést
2/3 anonim válasza:
Én 22/L vagyok és ugyanez a helyzet,nekem kiderítették,hogy szívbillentyű deformitásom van,szóval érdemes orvoshoz fordulni.
3/3 anonim válasza:
Szia, kell 1 vérvétel, a pajzsmirigy működése befolyásoló tényező, aztán kardiológia. Nekem így volt. Megnézik a szíved ultrahanggal, ha semmi elváltozás, akkor felírnak 1 gyógyszert, vérnyomáscsökkentőt, ritmusszabályozót, az orvos tudja. Alapból 120 a pulzusom, a vérnyomásom jó mint neked. Ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!