Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, tényleg van olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, tényleg van olyan, hogy azért nem kerestek egy lányt, mert féltek? Vagy ezt csak a naiv lányok beszélik be maguknak?

Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 22:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én félek nem is egy szép lánytól. Meg úgyis eljátszadozik más fiúkkal, én csak púp lennék a hátán, minek zavarjam a hercegnőt.
2012. máj. 28. 22:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, sok esetben azért.Ez van, lehet lenézni minket a gátlásokért.
2012. máj. 28. 22:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van. Többé-kevésbé mindenki fél az elutasítástól, ebből következően van olyan, hogy az embert ez annyira frusztrálja, hogy nem is mer lépni.
2012. máj. 28. 22:47
 4/7 anonim ***** válasza:
első!? kalap kabát! megmondta,ugy van ahogy mondja....mi nem kellünk ilyesféle hercegnőknek:/
2012. máj. 28. 22:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Olyan ritkán van,hogy összemelegedtek,utána meg fél,hogy megeszed vacsira...Szóval abban az esetben szimplán cseszik Rád.A másik,amikor még csak nem is kezdeményezett Nálad,de érzed,hogy tetszetek egymásnak.Na,olyankor már közbejátszik a félelem erősen.A harmadik lehetőség,hogy nem adta jelét még sosem,hogy bejönnél Neki,és nem is keres.Ez esetben nem érdekled.Tedd félre a naivságot!
2012. máj. 28. 23:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Ebből a részből nem maradhatok ki...

Lényeg hosszú kapcsolaton vagyok túl és igen félek hogy újra csalódni fogok mivel kitudja hogy befogad vagy nem.Megpróbálni se merem mert ha nem jön össze megint szenvedek..És tény a csinosabb lányok bulibajárnak és hamar lecsapnak rájuk kitudja hova kihez keverednek.Vannak kivételek de azok többnyire foglaltak...Nehéz nagyon..

Ráadásul a legtöbb fiú egy bunkó ..... most pl leszólítok egy lányt egyből elutasít mert aszthiszi hogy csak meg akarom húzni és hiába nem így van.Sajnos ez a világ romlott..

Amúgy 23éves srác voltam

Szia

2012. máj. 29. 02:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen, van ilyen.Miért?Mert nem tudjuk, mit mondjuk és hogy fogtok reagállni, hiszen jelezni se szoktatok, szemezni se, mosolyogni se igy abszólut kiszámithatatlan a reakciótok.Itt egy példa:

http://www.youtube.com/watch?v=1V8U0Z3QVO0

2012. máj. 29. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!