Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit kerestek egy férfiben? És egy férfit mikor, milyen kategóriába soroltok?
Tehát, milyen tulajdoságokkal (külső, belső) rendelkezik az a férfi, akit csak barát/haver kategórába tesztek, és milyennel az, akire pasiként, esélyes leendő párként (párkapcsolat, vagy szex) néztek, aki tetszik???
Kérlek benneteket, írjatok életkort, így látom azt is, hogy milyen életkorral, hogyan gondolkodtok erről! Köszi
Én: 26/F
Egyrészt fedi egymást a kettő. Tehát, a párom legyen a barátom is, viszont lehet, hogy valaki csak barát lehet.
Tehát alapból tudjak vele beszélgetni, mindenről, legyen intelligens, figyeljen rám, érdekelje mi van velem, meg tudjak bízni benne, érezzem biztonságban vele magam. Ilyen egy barát.
És ahhoz, hogy pasiként is tudjak nézni rá, a fenti tulajdonságokhoz még kell, hogy megfogjon valamivel, ami miatt vonz szexuálisan is. Ez nem feltétlenül a külső, hazudnék ha azt mondanám egyáltalán nem számít, de nem döntő. Inkább úgy van, hogy ha valaki megtetszik, akkor elkezd tetszeni külsőre is. ÉS kell valami ami miatt felnézhetek rá, és tisztelhetem.
19/L
A pasim legyen:
karakteres, vagy különleges arcú, zöld vagy barna szemű, műveltebb nálam, romantikus, jó humorú, védelmező típusú, nyugodt, jóindulatú és kedves, és szeressen engem.
Haver/barátnő: Jól megértsük egymást és tudjunk együtt sokat nevetni és egymásra számíthassunk bármikor ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!