Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vannak olyan lányok, akiknek nem az alfahímek kellenek?
nem, nekem az omega kell
aki hagyja hogy kikötözzem, megkorbácsoljam, elnézze hogy közben más pasikkal flörtölgessek a jelenlétében, kaját, távirányítót stb. ágyba hozzon nekem és mindig az legyen, amit én akarok
de nehéz az ilyet becserkészni...szegénykék, olyan félénkek :D
Alfahím?:D Mi számít annak?
Szerintem ha körülnézel a világban, párokat nézel meg, nagyon sok lány nem alfahímmel, hanem sok "bétával" jön össze..Szerintem kb..50%-a.
ma 18:34
Jobban belegondolva igazad is lehet akár.
Épp valamelyik héten láttam egy nyomi, szemüveges vakarcsot egy szép, formás lánnyal. Nem is értettem, hogy tudott a mázlistája egy ilyen jó nőt felszedni.
Ennél még én is jobban nézek ki, mégsem volt sosem barátnőm. Fura ez az egész nekem.
Igen az alfahímekre buknak. De az nem a külsőtől függ.
Mivel csak kevés srácból lehet alfahím, és mivel az emberi társadalom úgy van beállítva hogy egy csávónak egy csaj jut (ami sztem korrekt), ezért sok lány beéri vmi bétával is aki mellesleg nem néz ki rosszul (mert ez rátesz egy lapáttal a vonzóságra, és így egy bétának is lehet csaja). Azoknak a bétáknak lesz bnője akik közel állnak az alfákhoz. Meg a nők tudják hogy egy alfahím háremet tarthat ezét sokan menekülnek előlük :P :D
F18
Mert ki számít alfahímnek? Mert szerintem ti itt a 14-18 éves tükörben pózoló "ratyikról" beszéltek. Ők nem alfahímek, csak divatok. El is múlnak majd vele.
Szerintem az alfahím akinek van férfia kisugárzása, céljai, véleménye, melynek hangot tud adni, és határozott. Ennyi elég ennek a rangnak az eléréséhez. Persze az alapvető dolgokat sem kikerülve, mint igényesség, stb...
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!