Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » . Hol is kéne keresnem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

. Hol is kéne keresnem?

Figyelt kérdés

A korosztályommal ellentétben nem szeretek bulizni, otthonülős típus vagyok, de nincs ellenemre kimenni a szabadba mozogni egy kicsit. A neten való ismerkedés nem nekem való dolog, kapcsolat tartásra viszont jó, (de nem ismerkedésre... xD)

Mégis hol találok "normális" lányokat? Hol fedezhetem fel a "kincset"?

2009. jún. 30. 02:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem baj az ha nem vagy az a bulizos.nem is szereti mindegyik csaj azt ha egy srác mindig csak a bulin és a szexen jár az esze.Szerezz barátokat ha vannak akkor menny el velük valahova és legyél bátor szolizd le a csajokat ha nem mered egyedül akkor kérd a haverjaid segítségét!!
2009. jún. 30. 02:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Én magamra ismertem. És teljesen a véletlenre bízom.
2009. jún. 30. 02:18
 3/4 A kérdező kommentje:

haverok hogy segíthetnének? telljesen hülyén jönne ki.. xD Nem nagyon van önbizalmam... Nem tudom miért.

Hogy érted hogy "a véletlenre bízod"?

(köszi a válaszokat)

2009. jún. 30. 02:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Aki igazábol a haverod annál nem jönn ki hülyén-hozzám ugy jött oda egy srác hogy a haverjával és a haverja beszélt is:Dés nem volt benne semmi rossz.Nem baj hogy nem vagy valami maga biztos én sem voltam az egy nagyon jó ideig..nem kell félned..és az a véletlenes doldog sem rossz.aminek jönni-e kell annak jönnie is fog..ne nekem sincsen pasim szal tudom h mit érzel..
2009. jún. 30. 03:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!