Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kiváncsi vagyok, hogy mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiváncsi vagyok, hogy mi a veleménytek és a tanácsotok?

Figyelt kérdés
Egy lánnyal megismerkedtem és találkoztunk de a lány csak barát akar lenni mert o úgy van vele h most nem kell senki neki mert szingli akar lenni de én teljesen megőrülök érte és nem tudom hogyan hódítsam meg pedig ő s közömbös velem.

2012. máj. 27. 00:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi,de szerintem ez csak lerázós duma.Legyél a barátja és úgyis meglátod.
2012. máj. 27. 00:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyetértek. Ezt hívják "barátzónának". Ha még mindig érdekel, akkor a legjobb, ha mented a menthetőt, és legyél te is közömbös, ne foglalkozz vele, így még fel is keltheted az érdeklődését, de a lényeg, hogy lógj másokkal, más csajokkal, millió nő van, hajrá!
2012. máj. 27. 00:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Értelmetlen a dolog.

Egy dolgot próbálnék meg a helyedben:

"Kislány, nagyon tetszel nekem, és nem a barátod akarok lenni. Ha ezt te nem tudod viszonozni, nagyon sajnálom."

Ha nemet mond (azt fog), akkor pedig lépj le. Ne keresd, ne menj utána, hagyd élni az életét.

Ha mázlid van, akkor keresni fog. Persze erre pici az esély.

2012. máj. 27. 01:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha egy lány azt mondja, hogy egyedül akar lenni és legyetek barátok, akkor a közös jövőtöknek valószínűleg lőttek! :D Ez egy sablon lerázós duma. Bár... a testvéremet lerázta így egy csaj, aztán két év múlva írt neki egy e-mailt, hogy randizzanak. Aztán összes is jöttek, bár nem tartott sokáig, de sose lehet tudni, mi lesz évek múlva. Viszont csak azért ne legyél a barátja, hogy a közelében lehess, mert az neki ciki lesz, mivel tudja, hogy vonzódsz hozzá, neked meg fájni fog, főleg, ha majd azt látod, hogy összejön mással.
2012. máj. 27. 03:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!