Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleménytek a visszafogottabb emberekről?
Nem, ne haragudj.
Én alapból nagyszájú vagyok, nem érezném jól magam egy csendes ember társaságában. Nincs gondom az ilyen emberekkel, én nem nézek le senkit, de sem a barátaim körében nem tudnám elképzelni, sem társként.
teljesen egyetértek az elsővel.
én is nagyszájú vagyok. inkább még nálam is vagányabb,magabiztosabb,szórakoztatóbb emberrel tudnék elképzelni párkapcsolatot. L/18
Én is visszafogottabb típus vagyok. Ahogy előttem írta vki, több féle visszafogottság van. Amíg nem volt bnőm, vagy pl kicsit el voltam hízva, addig inkább a szégyenlős rétegbe tartoztam ha lehet így mondani. Aztán lefogytam, jöttek a bnők, és máris nem voltam szégyenlős. Viszont azóta sem vagyok az a "be nem áll a szám" típus.
Én pl nem is szeretem annyira, ha a bnőm nagyszájú. Volt már benne részem, csak osztja és osztja és osztja..:D
Szerencsére a mostani párom is kicsit visszafogottabb, és nekem így tökéletes. Bizonyítja ezt az együtt eltöltött 4 év is. De pl ha barátkozni kell ismeretlenekkel, akkor is inkább csendesebb vagyok, nem állok a középpontba, inkább megfigyelem ki milyen ember, milyen a természete stb. Ha ezeket megismertem, utána nyitok inkább csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!