Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, Férfiak? Érzelmek nélkül születtetek?
Elmondom egy kedves kis történetem.
Ez pont a tegnapi nap történt.
Megismertem egy srácot, a neten.. :)(már bánom)
Elkezdtünk beszélgetni, mondta milyen jó lenne találkozni.
Nah jó benne voltam a taliba, és tegnap találkoztam is vele.
Minden jól indult, sokat beszélgettünk,belém beszélte hogy minden jó, és hogy lehetne folytatás... :)
Ennek nagyon örültem, hiszen ő is bejött nekem.:)
Másnap reggel, azaz ma rám írt , hogy hát még sem illünk egymáshoz, nem lesz ennek folytatása.
Kérdezem én, milyen dolog az hogy belebeszélitek a másikba hogy még lehet jövője a kapcsolatnak, aztán egyik napról a másikra, már nem akar találkozni többet.
Nem igaz, hogy nem lehet kiszűrni.Megfelelő tisztánlátás kell hozzá és tapasztalat.Semmi más egyéb bonyolult adottság nem kell.
De van olyan és ismerek is olyat aki soha sem tanul és folyamatosan mindig ugyanabba a hülyeségbe lép bele.
Egyébként aki eleve rákérdez ezekre a dolgokra az mind ilyen a tapasztalataim alapján.
Aki okos és rátermett annak ösztönből működik a védelem a sok hülyeséggel szemben.
ennek nem kell ekkora feneket keríteni!
1. ez még nem volt kapcsolat
2. a pasi egy idióta volt, aki kihasznált, te meg ettél a tenyeréből
3. kicsit naiv voltál
4. Nem, hangsúlyozom! Nem minden pasi ilyen! (ellenkezőleg a nők is tesznek ilyet ugyanúgy)
5. továbbra is ismerkedni kell, csak körültekintőbben, és mielőtt megengeded h veled legyen ismerd meg és addig vigyázz h ne szeress bele.
figyelj csak kicsi szívem!
én kiba*szott romantikus voltam addig amíg sorozatosan szar*ba se vettetek! most már van tököm, most már én veszlek titeket sz*arba, és élvezitek :D
Ha akkor este megmondja, h bocs nem vagy az esete, akkor az is fájó, ha meg másnap akkor az is. Ezt rugalmasan kell kezelni. Egyiknek bejösz, másiknak nem. De nagy átlagnál az van h nemis érdekli hogy nézel ki csak aszexre hajtanak!
Te mit csinálnál, ha pasi lennél, és nem jönne be a csaj, vagy aszex nem jött volna össze?
Ez utóbbi jó kérdés volt! Minden morális, érzelmi intelligenciádat összeszedve válaszolt meg ezt! Nehéz. Szokták mondani, hogy az igazság fáj. De inkább egy kissebb azonnali fájdalom, mint egy hosszabb szenvedés, ami a hazugságból ered.
Írtad, hogy mindig ez történik veled. ...és Te mindig erre a következtetésre jutsz. Na éppen ezért történik veled ez újra és újra. Addig fog ismétlődni, amig nem tanulod meg másképpen kezelni ezt az érzelmi behatást. Elfogadás. Ez van. Majd jön másik, mint ahogy mindig is jött. Illúziókat meg fölösleges teremteni, mert azok úgyis szenvedéshez vezetnek, mert a valóság ritkán egyezik meg az illúzióinkkal...ezért azok. :) Aztán a felismerés után jön a csalódás. Én is nem egyszer találkoztam lányokkal a netről, többnyire nem lett belőle semmi. A fényképek egyáltalán nem adták vissza az illetőt 3D-ben. Én ugyan szorgalmaztam, hogy találkozzunk mihamarább, mert ne húzzuk egymás idejét fölöslegesen, de általában nyuszik a csajok. És igen, volt, hogy én sem mondtam meg azonnal, mert még úgy gondoltam, hogy akár miért ne találkozhatnánk, de aztán meggondoltam magam. Van ilyen is.
Lényeg, hogy ne csüggedj! Fogadd el, hogy nem mindenki viszonozza a vonzalmat. Ez van. Csak lazán! :)
örülj neki hogy egyáltalán szólt hogy nincs értelme
én folyton úgy járok hogy rám írnak a pasik egy csomót beszélgetünk, van olyan hogy 2-3 napig is (de nem találkozunk)
aztán 2-3 nap múlva eltűnek, mintha nem is ismertük volna egymást, nem írnak többet, és ha én rájuk írok hogy mi a bajuk akkor meg tök bunkók lesznek és éppen hogy csak azt NEM mondják hogy "tűnj már innen mi a f*szt akarsz? "
mondanom sem kell hogy emiatt az önbizalmam már a padlón van :S
és nem tudom mit várjak a legközelebbi alkalommal....mindig így járok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!