Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszéltek a párotokkal? Hogyan mélyítitek a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Párommal ritkán beszélünk úgy igazán mély lelki dolgokról. Én úgy szeretnék olykor hosszan beszélni, hogy belülről is megismerjem, a gondolkodását, a véleményét több mindenről mint ami a mindennapokban felszínre kerülnek.2012. máj. 22. 21:23
1/5 anonim válasza:
a múltkor azért hívott fel,hogy hasmenése volt.
2/5 Ⱳhite ßelle válasza:
Szerintem nem kell mélyíteni, természetesen ki kéne alakulnia magától.
21/N
3/5 Diavolino44 válasza:
Szervezz olyan programot ahol elengedhetetlen a kommunikáció. Ez inkább a saját bénaságodat mutatja, már bocs...
4/5 anonim válasza:
ennek jönnie kéne. nem lehet úgy igazán eltervezni hogy na én most komolyan fogok beszélgetni. ha a pároddal vagy, tuti beszéltek egymással, az a természetes. a téma meg csak úgy jön. mivel ő messze 200 km-re tanul tőle, ezért csak telefonon tudunk beszélni hétvége előtt. azonkívül hogy mindig elmeséljük egymásnak a napi történéseinket, van hogy olyan apróságokat is elmondunk hogy "ma 13: 42-kor éppen megvakartam a lában" ez persze így nem teljesen igaz, de mindenről lehet beszélni! komoly dolgokról is. szerintem egy kapcsolat minden perccel egyre mélyebbé válik, és a 2 fél minden perccel egyre jobban szereti a másikat
5/5 anonim válasza:
Dobj fel egy témát te,aztán gördítsd a beszélgetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!