Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti is tapasztaltátok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is tapasztaltátok, hogy mennyire sok bunkó, gonosz lány van a honfoglalón?

Figyelt kérdés

2012. máj. 24. 21:48
 1/8 anonim ***** válasza:
40%
Hány éves vagy 8?
2012. máj. 24. 21:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen. Már jó ideje fel sem megyek....Nem privát szobában játszottam, mégis nekem estek, hogy a legtöbb pontú ember területeit nem lehet megcélozni...és olyan stílusban..nincs kivel játszak.. :( 22/L
 3/8 anonim ***** válasza:
Pont annyi, mint fiú. :)
 4/8 anonim ***** válasza:
Én játszok veled egyet:)
2012. máj. 24. 21:54
 5/8 A kérdező kommentje:

Érdekes én egy bunkó fiúval sem találkoztam, igaz nem is fiúkkal ismerekedem, mivel hetero vagyok a lányok érdekelnek.

Igaz a többnyire utálatos és illemtelen viselkedést tizenéves lányok mutatták be, amivel egyértelműen beigazolták, hogy miért is nem érdemlik meg ezek a lányok, hogy én értük küzdjek.

PÉldául legfrissebb eset, ami miatt így felkaptam a vizet és ezt a kérdést is emiatt tettem fel, hogy egy 15 éves balatoni lány leanyázott, miután leírtam hogy nézek ki a kérdésére válaszolva és én visszkérdeztem.

Mégis mit képzel magáról? Leanyáz és kilép és azt hiszi van joga hozzá?!

Ki ő egy istennő?!

Azt sem tudom hogy nézhet ki, de van sejtésem kiknek van ilyen jelleme, arról nem is beszélve, hogy semmi rossz nincs a leírásomban, tehát nem vagyok ronda srác és ezt nem csak én tartom így, hanem más lányok is mondták már.

2012. máj. 24. 21:56
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem társkeresőnek használnád a Honfoglalót, nem lenne ilyen sok kellemetlen élményed.
2012. máj. 24. 22:05
 7/8 A kérdező kommentje:

ma 22:05

Amikor a lányok írják, hogy fiúk privi! Csak ilyenekre ugrom, vagy ha a lányk írnak rám maguktól.

Ez lány ráadásul magától írt rám! -.-"

Persze, én vagoyk a hibás, mert udvarias, kedves srácként ismerkedni próbálok és nem flegmázok, bunkózok vagy anyázok le másokat.

2012. máj. 24. 22:09
 8/8 anonim ***** válasza:
En kb 13 eves koromig honfoglaloztam XD alkeszmajom volt a nicknevem XDXD mert a volt iskolaigazgato jutott eszembe amikor az osszes normalis nev foglalt volt XD es neha bunko voltam mert nem volt kedvem a pedofilokkal tarsalogni.. A honfoglalo a kicsiknek van tanulas celjabol. Nem tarskereso chatoldal.
2012. máj. 25. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!