Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetnék magamnak önbizalmat? :/ Lenn bővebben.16/F
Van egy lány akit láttam utca túl oldalán barátnőjével mikor mentünk haverral egy suliba..Később bejelöltek minket..Ez volt olyan 2 hónapja,és kb 2 hete beszélgetünk a lánnyal.És már van h szeret meg szivek stb..Kéne már lépnem,de fosok nagyon első talitól ..hogy szerezhetnék erőt? Olyan szar h semmi jó nincs rajtam amúgy...nem tudom elfogadni magam ..
Ha eljárnék gyúrni és szednék egy kis izmot akkor lenne több önbizalmam? Most jelenleg nagyon vékony vagyok amúgy.....:D ja és igen ő lenne első barátnőő.. köszi annak aki elolvasta..
és már van h szeret meg szivek..
jaj istenem ilyen felfogással mit akarsz?
Gondolj arra, hogy miért jelölt be, miért ír ilyeneket, miért akar találkozni veled. Mert jobban meg akar ismerni, nem? Akkor hajrá, ne szórakozz sokáig!
Szerintem
első naa..:D
szóval lépnem kéne értem..wáá de micsináljak..hovahivjam el? vagy csak kérdezzem meg h kimennyek e sulija elé?..eww
Nem tudom merre laktok de én valami zöld helyet javasolnék, park, tó, mit tudom én mi van a közelben :-)
Vagy hazakísérheted a suliból is, aztán közben egy fagyi vagy ilyesmi
A sport nem árt, de attól nem lesz önbizalmad. A lényeg, minél több olyan dolgot tegyél, amitől alapból félsz.
Minden egyes ilyen cselekedet, függetlenül attól, hogy sikerrel jársz-e vagy sem, növelni fogja az önbizalmad. A lényeg, legyél biztos benne, hogy eléggé félsz-e megtenni az adott dolgot, mert ha nem félsz, akkor az egész nem ér semmit.
Szóval győzd le a félelmed minél gyakrabban! Félnél odamenni beszélgetni egy lányhoz, de ott egy haver, akivel beszélgethetsz helyette: kiváló önbizalomnövelő szituáció: a lányt választod beszélgetésed partnerének, mondasz neki bármit, de itt is azt jobb mondani, amitől jobban félnél.
Nagyon jól működik. Garantáltan nőni fog az önbizalmad. De mondom mégegyszer, az a legfontosabb, hogy olyan dolog legyen amitől félsz, itt lányokkal, ismerkedéssel kapcsolatban gondolom főleg. Nyilván sziklamászásra is lehet használni, de itt nem ez a cél.
A cél, hogy nőkkel kapcsolatban növeld az önbizalmad, hát hajrá, győzd le a félelmeid, és lesz önbizalmad. Hidd el, nem a külsőn múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!