Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakadt levelezés feltámasztása? Érdemes?
Sziasztok! Egy párkereső oldalon elkezdtem levelezni több nővel is, aztán úgy alakult a helyzetem, hogy sürgősebb dolgaim akadtak. Jó sok késéssel írtam is mindenkinek, hogy most nem aktuális, amit el is fogadtak. De az egyik nő úgy tűnik, hogy nagyon beleélte magát a dologba, sürgetett, hogy miért nem válaszolok, tisztán szeretne látni stb.
A kérdésem: ha több mint egy hétig nem írtam neki, szerintetek van esélye, hogy még legyen ebből valami komoly? Próbáljam meg kiengesztelni, ha igen, hogyan?
F/37
Persze,hogy írj neki!
Azt hittem már évek óta nem írtál dologról van szó....
...megmondod,hogy dolgod volt és kész.Nem kell őt kiengesztelni,egyelőre még nem tartoztok egymásnak semmivel.
Szerintem írj neki :)
Ha valóban nagyon érdeklődött irántad, akkor örülni fog. Feltéve ha azóta nincs kapcsolata. Habár csak 1 hétről van szó.
Mond el neki az igazat, hogy dolgod volt nem tudtál írni és ismerkedni. De most úgy érzed szeretnéd jobban megismerni.
Egy értelmes nő megérti ezt szerintem.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!