Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megszakadt levelezés feltámasz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszakadt levelezés feltámasztása? Érdemes?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy párkereső oldalon elkezdtem levelezni több nővel is, aztán úgy alakult a helyzetem, hogy sürgősebb dolgaim akadtak. Jó sok késéssel írtam is mindenkinek, hogy most nem aktuális, amit el is fogadtak. De az egyik nő úgy tűnik, hogy nagyon beleélte magát a dologba, sürgetett, hogy miért nem válaszolok, tisztán szeretne látni stb.

A kérdésem: ha több mint egy hétig nem írtam neki, szerintetek van esélye, hogy még legyen ebből valami komoly? Próbáljam meg kiengesztelni, ha igen, hogyan?

F/37

2012. máj. 23. 18:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Persze,hogy írj neki!

Azt hittem már évek óta nem írtál dologról van szó....

...megmondod,hogy dolgod volt és kész.Nem kell őt kiengesztelni,egyelőre még nem tartoztok egymásnak semmivel.

2012. máj. 23. 18:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem írj neki :)

Ha valóban nagyon érdeklődött irántad, akkor örülni fog. Feltéve ha azóta nincs kapcsolata. Habár csak 1 hétről van szó.

Mond el neki az igazat, hogy dolgod volt nem tudtál írni és ismerkedni. De most úgy érzed szeretnéd jobban megismerni.

Egy értelmes nő megérti ezt szerintem.

23/N

2012. máj. 23. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!