Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy adjam a tudtára, hogy nem tetszik nekem anélkül, hogy megbántanám? 20/L
Figyelt kérdés
Egy Chat-es oldalon összeismerkedtem egy fiúval, aki találkozni szeretne velem. Eddig csak keveset beszélgettünk egymással, de amilyen képeket láttam róla, nem nagyon keltette fel az érdeklődésemet. Most itt nemcsak a külső tulajdonságaira gondoltam, hanem arra is, hogy úgy látom, teljesen más az érdeklődési körünk is. Nem szeretném bunkó módon visszautasítani, mert hülye, éretlen libának tartana. Azonkívül nem akarom elvenni a kedvét a további ismerkedésektől.
Köszi előre is a válaszokat!
2012. máj. 23. 17:09
1/6 anonim válasza:
Ha nem akarsz magadnak rosszat, akkor egyenesen és őszintén mondd meg neki. Értelmes ember úgyis megérti.
2/6 anonim válasza:
hát pl meg mondod: Figyelj XY, nem akarlak meg bántani de jobb ha tudod,hogy nem vagy az esetem de attól még lehetünk barátok,és ennyi:)
3/6 A kérdező kommentje:
Hát csak írta, hogy normális, értelmes lánynak tűnök... stb. Így elég cinkes lesz visszautasítanom. :S De köszi azért az eddigi válaszokat!
2012. máj. 23. 17:16
4/6 A kérdező kommentje:
Ja, ő még nem látott képről, ő kért meg engem, hogy jelöljem be, mert, hogy ő nem talált meg eddig.
2012. máj. 23. 17:17
5/6 anonim válasza:
Tegyél fel képet! Lehet, hogy ő fog elutasítani.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, ez a variáció is elképzelhető...
2012. máj. 23. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!