Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amin még változtatnom kellene? (fotók lenn)
Figyelt kérdés
[link] Mi az ami esetleg jól állna és mi az a ami nem áll most jól? [link] A frufru tudom nem áll jól de mivel elég ragyás a homlokom ezért viselem csak.2012. máj. 23. 10:56
21/24 Johnny B. Goode válasza:
Az elzárt fejbőrre a frufrut értettem, ami takarja
22/24 A kérdező kommentje:
Nekem az egész arcom pattanásos illetve ragyás és már a frufru előtt is olyan volt és akármivel kenem egyszerűen nem múlik. Már fogamzásgátlót sem szedek mert nem tudom mi válthatta ki 24 éves vagyok van 1 három éves gyermekem. Mióta szültem azóta van ilyen pattanás problémám.
2012. máj. 23. 15:45
23/24 anonim válasza:
Elismerésem. Ha azt mondod, 16 vagy, azt is elhiszem. :)
24/24 anonim válasza:
Szerintem is a hajaddal kell valamit kezdeni. Frufrut növeszd meg, hogy ne takarja el a homlokad, vagy félrefésülöd vagy teljesen megnöveszted, sztem mindkettő jól állna. Szemöldök szinten tényleg adhatna neki egy jó formát egy kozmetikus és utána csak szedned kellene.
Hajra visszatérve én egy kicsit megtépetném, csajosabb, vagányabb lenne.
A smink túl sötét, a férfiak nagy része egyébként sincs oda érte. Tipp. :)
De egyébként szép vagy. :)
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!