Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tudok versenyezni a plázacica...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudok versenyezni a plázacica ellen?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekel a pasi és nagyon joba is wagyunk .de van csaja:(versenyezni szeretnék vele:D de nemtom h mégis mit csináljak...a dögös csajokra bukik (nempanaszkodom mert elég jool nézek ki):P
2012. máj. 22. 21:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

1: Tanul meg normálisan írni

2: Tényleg szánalmas

3: Mi az a pasi neked egy trófea hogy versenyezni akarsz? Bár írtad is hogy csak érdekel és nem tetszik meg szereted....milyen gáz lenne már ha ezt úgy gondolnád hogy "szerelmes" vagy belé

2012. máj. 22. 21:23
 12/16 A kérdező kommentje:
nemazért írtam ki h lekritizáljatok...és attol h nem írtam le részletesen attool még nem kell leírni h jaj te wagy a plázacica...én nekem legalább wan valami stílusom nem mint egyes unalmas embereknek...a többieknek am köszii
2012. máj. 22. 21:31
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
És még rátesz egy lapáttal. :)
2012. máj. 22. 21:34
 14/16 anonim ***** válasza:
Először is az erősségeidet kell megtalálni és kiemelni. Mivel az írásodból látszik,hogy okosnak még csak véletlenül sem mondhatnánk, így maradnak a felszínes külsőségek. Azt írtad szép vagy amit nem nagyon hiszek el,de nincs más esélyed. Mikor nem megy a nője vele bulizni, te elmész, kicsit leitatod, és teszed magad.Észre sem fogod venni,máris a bugyidban turkál. Nagyon szívesen,sok boldogságot!
2012. máj. 22. 21:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Van csaja --> foglalt --> illik békén hagyni!
2012. máj. 23. 10:24
 16/16 anonim ***** válasza:

Hát, ha mostanában az a stílus, hogy ha a "dejólnézekki" kislány nem ismeri V-t, akkor én nem szeretném, hogy legyen stílusom. Mondjuk, néhány ujjamat le is harapnám, ha

a) Olyan pasira hajtanék, akinek van barátnője

b) Megfordulna a fejemben, hogy felvegyem a versenyt a plázacicákkal (Ne vitázz ostoba emberekkel. Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinukkal)

c) Kijelenteném magamról, hogy jól nézek ki.

Abban mindenesetre igazad van, hogy a stílus maga az ember. És ezzel a kérdéssel kiállítottad magadról a bizonyítványt.

2012. máj. 23. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!