Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk/lányok! Ti mit gondolnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/lányok! Ti mit gondolnátok a másikról az első találkozón, ha kiderülne, hogy verseket ír (meg mást is)? Ez pozitív vagy negatív hatással lenne rátok?

Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 19:14
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Pozitív. Legalább vannak gondolatai és ki is tudja fejezni. Szerintem tök jó.
2012. máj. 28. 19:03
 22/23 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene egy olyan lány, aki verset ír. Ellenben biztos vagyok benne, hogy a lányok ezt gyengeségnek fognák fel, ha én írnék. Számukra a művész azt jelenti, hogy gyenge. Egyébként sem dobom be az első randin hanem ha már egy ideje együtt vagyunk meglepem egy portréval.
2012. máj. 31. 14:44
 23/23 anonim ***** válasza:

Zsóka cicus szar életed lesz, az biztos. Ha mindenről ilyen sekélyesen vélekedsz, akkor nem lennék a helyedben.

Művészlélekként művészeti iskolába jártam, festek, rajzolok, fotózok, tervezek, varrok, a világnézetem sem besavanyodott putriszinten van. Lány vagyok és furcsa mód a férfias férfiakat szeretem.

A verseket kifejezetten nem szeretem, de ezen kívül bármit elolvasok. Ha a barátom, vagy leendő barátom, udvarlóm elmondaná, hogy ír, hát istenem én meg rajzolok. :D

Első alkalommal sem érdekelne, mivel ez az ő személyiségéhez tartozik így tudnom kell róla. Szóval nem kerítenék ennek olyan nagy feneket.

Nálam is csak annyi a lényeg, hogy ne akarja az orrom alá tukmálni, ha el akarom olvasni akkor megkérem.

Ha meg akarja nézni a rajzaimat vagy akármit, akkor megkér!

Tehát ha csak tájékoztató jelleggel közli, hogy ez a hobbim, akkor no problem.

2012. aug. 6. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!