Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok! Ti mit gondolnátok a másikról az első találkozón, ha kiderülne, hogy verseket ír (meg mást is)? Ez pozitív vagy negatív hatással lenne rátok?
Zsóka cicus szar életed lesz, az biztos. Ha mindenről ilyen sekélyesen vélekedsz, akkor nem lennék a helyedben.
Művészlélekként művészeti iskolába jártam, festek, rajzolok, fotózok, tervezek, varrok, a világnézetem sem besavanyodott putriszinten van. Lány vagyok és furcsa mód a férfias férfiakat szeretem.
A verseket kifejezetten nem szeretem, de ezen kívül bármit elolvasok. Ha a barátom, vagy leendő barátom, udvarlóm elmondaná, hogy ír, hát istenem én meg rajzolok. :D
Első alkalommal sem érdekelne, mivel ez az ő személyiségéhez tartozik így tudnom kell róla. Szóval nem kerítenék ennek olyan nagy feneket.
Nálam is csak annyi a lényeg, hogy ne akarja az orrom alá tukmálni, ha el akarom olvasni akkor megkérem.
Ha meg akarja nézni a rajzaimat vagy akármit, akkor megkér!
Tehát ha csak tájékoztató jelleggel közli, hogy ez a hobbim, akkor no problem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!