Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok! Ti mit gondolnátok a másikról az első találkozón, ha kiderülne, hogy verseket ír (meg mást is)? Ez pozitív vagy negatív hatással lenne rátok?
Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 19:14
11/23 anonim válasza:
nem igaz hogy minden művész homofób!!
13/23 A kérdező kommentje:
Kedves Zsóka!
Szerintem korántsem minden művész elvont.Inkább hűségesebb és jobban szeret mint az átlagember :) tapasztalat :) akinek még nem volt dolga ilyen emberrel,az alapból nem tudhatja.
2012. máj. 22. 19:44
14/23 A kérdező kommentje:
látom,törölték a negyedik válaszoló kommentjét.
2012. máj. 22. 19:55
15/23 anonim válasza:
Amennyiben elég szép lány érdekelne, és érdeklődve végighallgatnám. Viszont ha nem szép, akkor más sem érdekelne.
16/23 anonim válasza:
Alapvetően ezek az amatőr írók dilettánsok, a jó író ritka. Verset még nehezebb írni.
17/23 anonim válasza:
Nekem egy randin a nő elhozta a rajzait, jók voltak, a másik meg verseket küldött át, megírtam rá nyíltan, h. bénák.
18/23 anonim válasza:
nem vagyok művész dehogyis.. bárcsak az lennék ..
viszont ismerek párat és azok közül egyik sem meleg..
ez kb olyan mintha azt mondanád hogy azok akik nem művészek azok nem is melegek.. mert ez se igaz..
19/23 anonim válasza:
"Nekem egy randin a nő elhozta a rajzait, jók voltak, a másik meg verseket küldött át, megírtam rá nyíltan, h. bénák.
"
fhu én egyszer adtam rajzot ajándékba egy fiúnak akkor nagyon örült neki..de ezek szerint akkor valójában sz.r volt?!?!?! :O
20/23 anonim válasza:
Engem őszintén nem érdekelne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!