Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Örülne, ha gondolnék rá,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örülne, ha gondolnék rá, írnék neki valamit? De mit?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szóval van egy srác (Ő 24, én 20) akivel pár hete ismerkedős fázisban vagyunk. :) Utoljára pénteken beszéltünk, és mondta h majd gondoljak rá alvás közbe szombat éjjel, amikor ő dolgozik. Tetszem neki ez tuti, de kissé félénk (meg hát én még jobban :P)Jövő héten nem tudunk majd talizni, mert máshogy jár dolgozni. Na és azt akarom kérdezni szerintetek írjak neki valamit? Olyasmire gondolok, ami nem ilyen nyomulós szöveg egy csajtól, de valami aranyos duma, és örülne neki, hogy gondoltam rá? Segítsetek légyszi! Előre is köszönöm a válaszokat! :) Remélem nem fogalmaztam bénán.
2009. jún. 28. 18:54
 1/5 anonim ***** válasza:

hiányoztál a múlt éjjel

tele voltam vágyal és kéjjel :D

rád gondoltam éjszaka

hűvös volt és fáztam

hozzád bújtam volna

de üres ágyad láttam

ennyit tudtam kitalálni egyenlőre :)

16/l

2009. jún. 28. 19:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem egyenlőre, hanem egyelőre...

Amúgy persze, de tényleg ne legyen túl nyálas, én személy szerint nem szeretem az ilyeneket, mert amikor valaki nyiltan lecicázza a amásikat, vagy hasonló, az gáz.

2009. jún. 28. 19:34
 3/5 anonim ***** válasza:

sztem semmi olyat ne írj neki.

mondd meg az igazat,hogy ma sikerült-e vele álmodnod,vagy nem. :)

ha igen,mondd el mit...írd le neki...ne ess zavarba. :)

2009. jún. 28. 20:08
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon orulne neki :P:) hisz en is orulnek a helyeben ha irnanak nekem:P:)
2009. jún. 28. 20:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.:) Hát persze vele álmodtam - mint minden éjjel. :P De még nem tudom mit írjak neki, jajj olyan szerencsétlennek érzem magam :S
2009. jún. 29. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!