Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy Animefan lány milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy Animefan lány milyen randihelynek örülne a leginkább?

Figyelt kérdés
Pesten van-e ilyesmi anime, manga fan hely? :)
2010. márc. 21. 21:33
 1/10 anonim ***** válasza:
25%

Évente van valahol animecon. Olyan hely ahol vannak vetítések, lehet venni egy csomó japán kacatot, és a sok anime/manga fan még jelmezt is felvesz.

A véleményem erről rendezvényről inkább nem írom le.

2010. márc. 21. 21:37
 2/10 anonim ***** válasza:
67%
Előző vagyok és találtam neked egy linket: [link] (gondoltad volna?)
2010. márc. 21. 21:40
 3/10 A kérdező kommentje:

21:40

Köszi! :) Én nem vagyok benne ebben az anime őrületben, viszont a lány él hal érte... XD Én meg érte élek halok, szal ilyesminek biztosan nagyon örülne. :D

2010. márc. 21. 21:43
 4/10 anonim ***** válasza:
www.moonlightmeido.hu
2010. márc. 21. 23:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Bármilyen teaház (ha nem Pesten laksz, akkor is van a nagyobb városokban ilyen) A con meg nem jó szerintem randira.. tul sok az ember, meg oda úgyis menne. De ha vacsorázni viszed akkor a Wasabi is jó választás, csak kicsit drága.
2010. márc. 22. 09:51
 6/10 anonim ***** válasza:
egy animeconnak? xD
2010. márc. 22. 17:41
 7/10 anonim ***** válasza:
animecon jövő hónap :) :D
2010. márc. 23. 00:28
 8/10 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 21:37

miért nem mondod el a véleményed? engem érdekelne (:

2010. márc. 23. 14:03
 9/10 anonim ***** válasza:

A Kék(Hármas:D) Metróval leszállsz az Arany János utcánál.Átmentek egy kis parkon,ahol tiszta márvány minden,mentek még 1 picit egyenesen,és egy kis riszlámpát amint megláttok,célegyenesben vagytok..bementek.Nagyon ari kis ramenező hely,japános,meg minden ^^ Engem a nagyobb rokonaim vittek el oda,és nagyon tetszett.Ráadásul olcsó is a ramen,és rohadt nagyot adnak.Azt ajánlom,kérjetek 1 tálnyit,az is elég vicces hogy egy tálból esztek,miközben próbáljátok a másiakt segíteni a pálcikával evésben..(Lehet kérni kanalat is.)

Rem segítettem^^

2010. márc. 24. 20:01
 10/10 A kérdező kommentje:

20:01

Húúh, ez marha jó ötlet! :D

2010. márc. 24. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!