Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy Animefan lány milyen randihelynek örülne a leginkább?
Évente van valahol animecon. Olyan hely ahol vannak vetítések, lehet venni egy csomó japán kacatot, és a sok anime/manga fan még jelmezt is felvesz.
A véleményem erről rendezvényről inkább nem írom le.
21:40
Köszi! :) Én nem vagyok benne ebben az anime őrületben, viszont a lány él hal érte... XD Én meg érte élek halok, szal ilyesminek biztosan nagyon örülne. :D
tegnapelőtt 21:37
miért nem mondod el a véleményed? engem érdekelne (:
A Kék(Hármas:D) Metróval leszállsz az Arany János utcánál.Átmentek egy kis parkon,ahol tiszta márvány minden,mentek még 1 picit egyenesen,és egy kis riszlámpát amint megláttok,célegyenesben vagytok..bementek.Nagyon ari kis ramenező hely,japános,meg minden ^^ Engem a nagyobb rokonaim vittek el oda,és nagyon tetszett.Ráadásul olcsó is a ramen,és rohadt nagyot adnak.Azt ajánlom,kérjetek 1 tálnyit,az is elég vicces hogy egy tálból esztek,miközben próbáljátok a másiakt segíteni a pálcikával evésben..(Lehet kérni kanalat is.)
Rem segítettem^^
20:01
Húúh, ez marha jó ötlet! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!