Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne izguljak?
Figyelt kérdés
Hnap találkozok egy pasival... Igazából nem tudom mit csinálunk, de egy parkban találkozunk. És annyira izgulok :$ Tiszta gyomorgörcsöm van.. :( Persze tudom, hogy ez természetes, de mit tegyek, hogy az izgalmam ne rontsa el a találkánkat? :/
16/L
2012. máj. 22. 18:24
1/4 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy ő is pont ennyire izgul. :)
2/4 anonim válasza:
Nyugi ugyis ö fog elkezdeni beszélni te csak lazits és válaszolgass netalán ha eszedbe jut kérdezz vissza valamire elöbb utobb beindul a beszélgetés onnantol nincs gond.Probálj meg higgadt maradni ne feszengni mert az csak rossz én is igy jártam ma annyira feszengtem és izgultam hogy mit válaszoljak hogy totál értelmetlen mondatot sikerült összehoznom :D Utána probáltam javitani de azért elég cikinek érzem
3/4 anonim válasza:
Én régebben azt csináltam ha nagyon izgultam hogy nem néztem közvetlen a szemébe és igy kevésbé voltam ideges :D
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek ;)
Suli után találkozunk úgyhogy egyik órán se tudok majd figyelni...
De nem tudom miért azt érzem, hogy tökéletes lesz az egész délután :)
Talán, ha ezt érzem így is lesz!!
Jaj, de izgulok :$$$ Jaj :$$$
Volt már párom, de ő más.....
2012. máj. 22. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!