Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap randim lesz. Ez az első randim életemben, és még sosem láttam a lányt, viszont nagyon szeretjük egymást- hosszú elmagyarázni. Szóval: mit tegyek, hogy ne izguljak ennyire? Állandóan ezen rágódok, és nagyon idegesít.
Az én tapasztalatom az h. nem kell túlságosan megtervezni a dolgokat.Azon felül h.mit vegyél fel,nem érdemes ötvenszer végiggondolni a randi menetét.:)
Én régebben abba a hibába estem, h.egyfolytában azon gondolkodtam, miről fogunk beszélni, én mit fogok kérdezni,ő mit,én mit válaszolok stb..
Mit ronthatok el,mire figyeljek nagyon,mennyire legyek őszinte az 1.randin(pl.családi dolgokról beszéljek-e stb..)
Elgondoltam magamnak h.milyennek szeretném látni a a pasit stb.
Na mondanom se kell, általában csalódás lett a vége.Vagy mert én nem tudtam tartani a "tervet",vagy mert a partnerem felelt meg az eredeti elképzelésnek. Pedig jófej volt,csak én rágörcsöltem a dologra.
Szóval a legfontosabb h.legyél spontán,hagyd h.menjenek a maguk ütemében a dolgok.
Hidd el lesz miről beszélni,lesz mit csinálni,ne gondolkozz mindig a következő lépésen.
Előbb-utóbb ezt a partnber is észreveszi,ő is ideges lesz ettől,és annyi a randi hangulatának.
Szóval nyugi,ha már ismeritek egymást valamennyire(gondolom netes ismerkedés vagy ilyemi),nem érhetnek túl nagy meglepetések.
Vagy ha mégis,ezekre számíts,próbálj két lábbal a földön járni:)
Bármilyen nehéz is egy randinál ezt elérni.
Tudd h.senki se tökéletes, mindenkinek vannak hibái,lesz ami talán nem tetszik a másikban,de koncentrálj azokra a dolgokra amik bejönnek neked benne.
bocsi ha hosszú voltam:)
HAJRÁ!SOK SIKERT!
Addig olvastam el h sohasem láttuk egymást és nagyon szeretjük egymást. Nálam itt akkora ellentét van h nem is tdok épkézláb tanácsot adni.
22/f
Sejtelmed csak van hog néz ki a lány..vagy képet látattok egymásrol..
ahogy a hosszan válaszolo irta..legyél psontán..ne görcsölj ezen..én buktam már be igy mert görcsöltem eröltettem a dolgot..
ne félj..mindent bele:)
21/L
Köszi a jó tanácsokat. 8:11-es és az utolsó hozzászóló: Élőben még nem láttam, de a szeretet nem attól függ, láttad-e a külsejét vagy hallottad-e a hangját. Én így érzem, ha mások erre nem képesek, ő bajuk :)
Többen is jól mondták, igen, internetes ismerkedés, de már 2 éve ismerem, már nem tudunk miről beszélni,annyi mindent kibeszéltünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!